2777
2789
عنوان

تتلو

384 بازدید | 28 پست

بچه ها جدیدا یه اهنگ ازش گوش کردم خیلی کنجکاو شدم و درباره ی زندگیش خیلی خوندم و فیلماشو دیدم 

نمیتونم هضم کنم وبفهمم چرا اینجوریه دیوونه شده؟ چرا؟!!! یا عمدا این کارارو میکنه؟! چجورآدمیه؟!! اصلاً ازفکرم بیرون نمیره.... 

صنعتی سنتی با هم زده 😐😐

ساقیش جنس فیک بهش داده

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواد مغزش پوکونده .قبلا استوره بود

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
توام واسه آرزوهات به هر دری بزنی به در بسته بخوری دیوونه میشی 

رسیده ب آرزوهاش کو در بستش

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
توام واسه آرزوهات به هر دری بزنی به در بسته بخوری دیوونه میشی 

اره واقعا دیوونه شده  به خاطر گذشته ش.... چون مادرت هرچقدرم بدسرشت باشه نمیای جلوی ملت به فوش ببندیش 

اولاش خیلی خوب بود خیلی تلاش کرد خودشو ثابت کنه خیلی تلاش کرد نشون بده که ادم سابق نیستش ولی متاسفانه بهش بها ندادن که هیچ سرکوبشم کردن....دیگه همچین ادمی عقده ای میشه و رد میده...صداشو دوس دارم حیف شد که دیگه  هم خودش  و هم اهنگاش چرت شدن

اره واقعا دیوونه شده  به خاطر گذشته ش.... چون مادرت هرچقدرم بدسرشت باشه نمیای جلوی ملت به فوش ب ...

چرا ب مادرش فحش میده؟

رسیده ب آرزوهاش کو در بستش

کی رسیده؟تو کشور خودش با آرامش داره زندگی میکنه؟تو کشور خودش واسه مردم هم زبون خودش کنسرت گذاشته؟ وقتی اون خواننده های بی استعداد مثل مهراد جم و میبینه که چجوری یک شبه اومدن و مجوز گرفتن و کنسرت گذاشتن،ولی اون به هردری زد مجوز نگرفت من و توام بودیم دیوانه میشدیم

اولاش خیلی خوب بود خیلی تلاش کرد خودشو ثابت کنه خیلی تلاش کرد نشون بده که ادم سابق نیستش ولی متاسفان ...

اره صدای خیلی قشنگی داره من هر روز اهنگ هروقت که بودی و گوش  میدادم انگار معتاد شده بودم اصلا برام تکراری نمیشد و گوش دادنش جز کارایی بود که باید انجام میدادم حتما...