2777
2789
عنوان

تتلو

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 28 پست
اره واقعا دیوونه شده  به خاطر گذشته ش.... چون مادرت هرچقدرم بدسرشت باشه نمیای جلوی ملت به فوش ب ...

حیف شد،قبلا آهنگاش و خیلی دوس داشتم،صداش آرامش داشت برام،الانم بعضی آهنگاش که زیاد فوش نمیده رو دوس دارم 

کی رسیده؟تو کشور خودش با آرامش داره زندگی میکنه؟تو کشور خودش واسه مردم هم زبون خودش کنسرت گذاشته؟ وق ...

ای ول راست میگی اصلا فک نکرده بودم .

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ب مادرش فحش میده؟

نمیدونم چرا انقدر ازمادرش متنفره حتی یه بار به فالووراش گفته بوده که برن پیج مادرش وبهش فوش بدن. 

فکر میکنم مادرش  روی افکارش خیلی خیلی تاثیر گذاشته که انقد متنفره 

اره صدای خیلی قشنگی داره من هر روز اهنگ هروقت که بودی و گوش  میدادم انگار معتاد شده بودم اصلا ب ...

منم هنوز اهنگ قدیمیاشو گوش میدم صداش واقعا معرکس ولی حیف که خودشو آیندشو تباه کرد با این کاراش.

حیف شد،قبلا آهنگاش و خیلی دوس داشتم،صداش آرامش داشت برام،الانم بعضی آهنگاش که زیاد فوش نمیده رو دوس ...

اره انگار اجع به خودش حرف میزنه مثلا تو اهنگاش خیلی کلمه ی انتقام و استرس دلشوره ترس و اینا تکرارمیکنه .... 

قبلا عاشقش بودم .الانم عاشفشم ....فقط تتلو ..عاشفشمدخداییییی نابغس ‌...واقعا تنها کسی ک تو  بدبختیای زندگیم ،حرفاااااش   صداش باهام حرف میزنه .....۹۹ درصد اهنگاش عین ....شخصیتشم ب شخصیت های فیک اللن ترجیح میدم 😁‌صداقت و بی ریا بودنش رو دوس دارم 😁فحش هاش رو دوس ندارم .اما بازم باعث نمیشن ک ازش بدم بیاد .

واقعا چرا اینجوریه؟؟! خیلی فوش میده ولی بازم خیلیا دوستش دارن چی داره؟ 🤔  چرا؟! به نظرم اگه ک ...

خیللللی خاصه بنظرم ..فحش هایی ک میده رو درک میکنم چون یه سریا روانیش کردن .معزش رد داده ....کسی ک مغزش رد داده باشه میتونه درک کنه ک کسی ک دیوونش کنن چ کارایی میتونه بکنه ........بنظرم ایران خیلی مزخرف و کورکورانه و یک جانبه ،فقط قضاوتش میکنن ...این یه هنرررررررمنده.وکم هنرمندی نیست...من عاشق اهنگاشم .یعنب انقد پر معنی ان اهنگاش ک نمیتونم توصیف کنم .‌...واقعا هم حالا نهایتا فحش میده دگ(نمیگم کار درستیه)ولی الان این همه ادم دارن کلللللی غلط دگ میکنن ..هیچ کسی هم کارشون نداره ...گیر دادن ب این ک چی ......تتلو کسی بود ک گف کنسرت میزارم مبگم دخترا بادحجاب بیان ،کسی بوو ک گف جوونا رو واسه نماز بیدار میکنم  تو استوری اینیستا ..کسی بود ک واسه امام حسین و امام رضا اهنگ خونده .واسه شهدا خونده ...ازش سو استفاده کردن واسه جمه کردن رای ولی بهش مجوز ندادن و خیلللللی کارای دگ...و خب الانم داره خودش رو خالی میکنه ......اهنگاش چون پردردن و معلومه از دل میان بیرون ،ب دل خیللللللی میشینن ..

خیللللی خاصه بنظرم ..فحش هایی ک میده رو درک میکنم چون یه سریا روانیش کردن .معزش رد داده ....کسی ک مغ ...

اره واقعا  معلومه که عذاب میکشه مثلا اونجایی که میگه 

واسه من  آقام مردوطن مرد حتی زنجیر گردنم مرد 

یا که میگه توی این حرمسرا ننمون کلفت بود خب منم بچه بودم و می‌گرفت بغضم زود 

یا میگه بگو کی اینطوری کردت پر شهوت شدی ودشمن و ضربه همش پشت سرت حرفه 

به نظرم اینا فقط حرف نیست واقعا یک دنیای تلخ ازگذشته پشت این حرفا معلومه.... 

اره واقعا  معلومه که عذاب میکشه مثلا اونجایی که میگه  واسه من  آقام مردوطن مرد حتی ز ...

دقیقا همه این اهنگارو گوش دادم و عاشقشونم...مخصوصا اهنگ قسمش ..واقعیت های جامعه رو خیلی خوب ب  بیان میکنه.

دقیقا همه این اهنگارو گوش دادم و عاشقشونم...مخصوصا اهنگ قسمش ..واقعیت های جامعه رو خیلی خوب ب  ...

خیلیا میگن که یه روزی خودکشی میکنه!! 

خودشم هم تو اهنگش گف هم تو لایوش گف میخام خودکشي کنم ولی جراتشو ندارم.... 🤤🤤🤤

نمیدونم چرا انقد بهش فک میکنم!!! چرا توی این دنیایربزرگ بین این همه فکر که خودم دارم این ازذهنم پاک نمیشه.... 

میگم کاش یا خوب بشه.... 

خیلیا میگن که یه روزی خودکشی میکنه!!  خودشم هم تو اهنگش گف هم تو لایوش گف میخام خودکشي کنم ولی ...

نمیدووووونم ....کاش برگرده ب ایران.یعنی بهش اجازه بدن ک برگرده ..امیدوااااااارم هییییبییییبچ وقت خودکشی نکنخ😭