2777
2789
خیلی جا گذاری واندلزه هاشون عالیه فقط ،فقط برای سمت راست اتاق خوابات مثل خونه های ویلایی حیاط بازیک ...

اون باریکه فقط واسه نور اتاقا و حیاط خلوته 

نمیدونم مگه باریک باشه مجوز مگه نمیدن ؟ میخوایم بالا رو یه طبقه دو واحده درست کنیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
توقبل طراحی باید بدونی که این طرحی که برای دور دیوار بیرونی دادی مثل خونه ویلاییا اصلا مجوز داده میش ...

پس اگه مجوز ندن چطوی نور اتاقا رو بزارم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون باریکه فقط واسه نور اتاقا و حیاط خلوته   نمیدونم مگه باریک باشه مجوز مگه نمیدن ؟ میخو ...

اخه به دلخواه شما نیست ،باید شهرداری مجوزشو بده شما میتونی طبقه اولو یه واحدی و طبقه دومو دو واحدی دربیاری ولی دیگه نمیتونی این حیاط خلوتو اینجوری طراحی کنی  

خیلی خوبه ،فقط اندلزه اتاقاتو از ۳ برسون به ۲،۵ منظورم عرض اتاقهاست

کوچیک نمیشه ؟ واسه فرش کردن بد نمیشه ؟ دیگه اتاقا دراز نمیشن ؟

اونسریم گفتم دیگه یه پاسیو ۲در۲ یا ۲در۳ میدن سمت بالا چپ یا راست خونه 

منظورت مث همن نور گیر که واسه سمت چپ گذاشتم ؟

اخه به دلخواه شما نیست ،باید شهرداری مجوزشو بده شما میتونی طبقه اولو یه واحدی و طبقه دومو دو واحدی د ...

باشه پس من نشون مهندس میدم ببینم چی میگه بازم خبرتون میکنم

اولین اشتباهت راه پلته،راه پلرو اکثرا برای طبقات کم میذارن جایی که نور شمال وجنوبو نگیره شما اوردی گ ...

آهان مثلا اومدم واسه خودم حداکثر استفاده رو از زمین کردم 😁

باشه عزیزم 

حالا یه نقشه دیگه هم تو ذهنم هست اونم میکشم نشونت میدم ببین چطور میشه ؟ اصلا میشه چیدمانش خوب در بیاری ؟

اتفاقا برعکسه 😂ولی بقیه جاگذاریات عالی بودن اگه میذاشت این حیاط خلوتو باسازی ولی فک نکنم مجوز بدن ح ...

پس الان تو این نقشه من راه پله رو کجا بزارم ؟ که چهار تا خواب هم داشته باشم ؟