2777
2789

دوستان پسر من يك سال و نيمست و خيلي جنب و جوش داره ،همش راه ميره و كنجكاوي ميكنه من ميدونم اقتضاي سنشه

امروز خونه مادرشوهرم خواهر شوهرم گفت احتمال زياد بيش فعاله 

منم گفتم تا ٣ سالگي كه معلوم نميشه گفت من بچه ديدم بچه هاي ديگه اينطوري شلوغ نيستن و خلاصه خيلي خيلي ناراحتم كرد

ميشه اگه تجربه اي داريد بهم بگيد

تازه اين حرفم دراومده كه زمان حاملگي شكلات خوردم و اينطوري شده 

اين حرفاشون مهم نيست چون به خدا واگذار كردم ولي فقط ميخوام بدونم واقعا اينطوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باباالکی به بچت برچسب نزنین خواهشا کسب هم این حرفو تکرار کرد جدی بگو عیب روبچت نذارن البته محترمانه بگو 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

بخاطر این ک گفتن شکلات خوردی بچت بیش فعاله واگزار کردی به خدا؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

ن عزیزم

پسره دیگ

پسر ها همینطورن...میخاسی بگی بچه های سالم کنجکاو و شیطنتشون بیشتره...باهوش تر هم هستن

پسر منم همین بود

همه میگفتن ماشالا چقد ادیت میکنه..خدا بدادت برسه

الان ک سه سال و سه ماهشه خیلی ارومتر شده 

فقط جلوی کنجکاویشو نگیر

بدار کشف کنه...بذار تجربه کنه...خیلی تذکر نده و بیخیال باش

نه عزیزم اصلا این طور نیست بچه باید شیطنت کنه.

منم گفتم بخاطر سنشه ميگه نه اصلا بچه هاي ديگه اينطور نيستن

خيلي دام شكست شوهرمم حرفاشونو قبول ميكنه و ميگه من بخاطر دوست داشتن زياد قبول نميكنم مشكلات رو

خودتون دارین میگین برا سنشه 

پسر خاله های منم بودن الان خیلی خوب شدن با فهم و شعور هم شدن بیش فعال اذیت کردنش روانی کنندس و وقتی بچه شکلات میخوره شیطون ترم میشه 

ولی خیلی باهوشون و خلاق و اگ تو مسیر خوب قرار بگیرن ی چیز فوق العادع میشن

چقدر شلوغه پسر من از کوچیکی پر نب و جوش بود و خراب کار یعنی اگر صد تا بچه بزاری بچه من از همه بدتر بود تو خیابون از هر طرف ما میرفتیم این جهت مخالف میرفت کلا خرابکار بود 

الانم. هفت سالشه هنوزم همونه یه مدرسه سیصد نفره از دستش عاصین بیش فعالم نیست نمیدونم چشه پرخاشگره داد میزنه کلا زبون نفهمه 

من تو بارداریم به کندر و شکلات خوردم از حرف خاهر شوهرت ناراحت نشو به فکر باش ته به حال من بدبخت نیفتی که بخای ارزوی مرگشو بکنی 

بچه دومم تو با داری خرما خوردم و اصلا لب به کندر و شکلات. نزدم خدا رو شکر عادیه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
منم گفتم بخاطر سنشه ميگه نه اصلا بچه هاي ديگه اينطور نيستن خيلي دام شكست شوهرمم حرفاشونو قبول ميكنه ...

واژه ی پیش فعال به بچه ایی گفته میشه که با چاقو دستشو میبره ولی هیچی حس نمیکنه.

چقدر شلوغه پسر من از کوچیکی پر نب و جوش بود و خراب کار یعنی اگر صد تا بچه بزاری بچه من از همه بدتر ب ...

نه بابا در اون حد نيست اتفاقا

تو خيابون اگه بگي بيا با اينكه كوچيكه مياد دنبالم 

فاميلاي خودم ميگن خوبه و آرومه