2777
2789

میخوایم خونه بخریم با اینکه نورش خیلی خوبه ولی دلم میخواد پنجره پذیرایی و اشپزخونه رو به کوچه باشه نه حیاط خلوت نظر شما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باهات هم عقیده م قبلنا تو خونه ای بودیم ک پنجره های اتاقاش تو حیاط خلوت باز میشد خیلی بدم میوم ...

این خونه ای که دیدیم پنجره اتاقا به کوچس و پذیرایی و اشپزخونه به حیاط خلوت ....اما به نظر من جاش باید عوض باشه ...ولی اینقد که خونه خوب ساخته شده ...نمیدونم چیکار کنم 

همون حیات خلوت رو پر گل و گلون کن یه باغچه کوچولو  و یه حوض وسطش محشر میشه سینک ظرف شویت هم ز ...

عزیزم اپارتمانه اختیارش زیاد دسته من نیس بعدشم حیاط خلوت اپارتمانا معمولا کوچیکه 

عزیزم اپارتمانه اختیارش زیاد دسته من نیس بعدشم حیاط خلوت اپارتمانا معمولا کوچیکه 

عه 

من فکر کردم خونه ویلاییه😖

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من خونه قبلیمون پنجره اشپزخونه به حیات خلوت بود. افسرده شدم اونجا

اصلا خوب نبود

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
این خونه ای که دیدیم پنجره اتاقا به کوچس و پذیرایی و اشپزخونه به حیاط خلوت ....اما به نظر من جاش بای ...

با بنا و کسی کارش بازسازی منازل مسکونی هستش قبل از خرید مشورت کن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
همسرم شغلش مرتبطه ...میگه این سلیقه ایه بخدا خیلی گیج شدم 😔

آپارتمان ک حیات خلوت نداره🙄🤔منظورت تراسه؟

ولی خب تو تراس باز بشه ک قشنگه

منم گیج کردی😅

گفتی حیات خلوت فکر کردم ویلاییه!

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒