2777
2789
عنوان

هاله بیبی چک مدیکور

1925 بازدید | 43 پست

سلام من ۹روزه عقب لنداختم روز۵بیبی زدم منفی بود ولی روز۷تاخیر بیبی زدم هاله انداخت بعد اون دوتادیگه زدم یکی آخر شب که خیلی محو بود یکی صبح که بازم هاله دید داشت 

حالا موندم تاحد میشه بهش اعتماد کرد

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو ازمایش بده خودت رو راحت کن

فردا دوباره میزنم اگه مثبت بود حتما میرم

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
چه خوشت میاد باردار شی الان من اخراشم دیگ دارم زجر میکشم فقط به فکر اینم بیاد بیرون دیگ بستمه سخته😢

آره خیلی خوشم‌میاد چون ۳ساله منتظرم و ....

مبارکه بارداری

عزیزم وقتی خشک شده اینجوری واضح تر شده ها 

مم تاالان بیبی هام حاله ننداخته بود

واسه همون موندم

انشالله که باشم

اخی مثل مال منه . مثبته گلم مبارکهههه

واااای واسه شماهم اول اینجوری بود یا خشک شد ؟

آخه اولش کمرنگ بود

عزیزم وقتی خشک شده اینجوری واضح تر شده ها  مم تاالان بیبی هام حاله ننداخته بود واسه همون موند ...

ببین من میذاشتم منفی بود مینداختم تو سطل فرداش میدیدم هاله انداخته. ۱۰ بار گذاشتم هر ده بارم همین شد.

مبارکههههه التماس دعا عزیزم 

یا الله