2777
2789

روغن نارگیل

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب داده عکسشو داری

الان خونه نیستم فردا مشکلی نیس بفرستم؟ 

تو دورشم 1 ماه به صورت مداوم استفاده بشه اره خیلی ها نتیجه گرفتن واسه همین من گرفتم و دارم اثرشو میبینم 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
الان خونه نیستم فردا مشکلی نیس بفرستم؟  تو دورشم 1 ماه به صورت مداوم استفاده بشه اره خیلی ها ن ...

منتظرم فردا بفرست بی زحمت

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     
من لیزر میکنم ژیلت نمیزنم مال قبله چه ماسکی

برو پیج ziba_sho.ca من از این پیج مال آوا هست مژه هامو بلند کردم موهامو بلند کردم جای جوشامم بردم تیرگی هامم بردم

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی :(: 

روزی 2 بار کرم 

اسکراب هر 2 روز 1 بار میتونی هر روز هم استفاده کنی و 1 بار 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞