2777
2789
عنوان

روز دعا برای فرزندان

117 بازدید | 5 پست

أين دعا را امروز بخوانيد. بجاي نقطه اسم بچه هاتون را بگذاريد

امروز روزی است  كه دعا درحق فرزندان  به اجابت ميرسد...

بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم

*با این دعا فرزندانتون ،ان شاء الله در  حفظ و مراقبت الله قرار خواهند گرفت.

بجای نقطه چین (( نامهای فرزندانتان را بگویید))

*بار الها تو….... را بدون اینکه من قدرت و توانایی داشته باشم به من داده ای پس .... را در پناه خودت بدون قدرت و توان من حفظ بفرما.*

*بار الها... را از هر بدی و شر و ضرری حفظ بفرما.*

*خداوندا ....را از مریضیها حفظ بفرما.*

*خداوندا آزمایش و امتحان من را در..... قرار مده.*

*بار الها ... را در آزمایشات پنهانی و آشکار موفق  بفرما.*

*خداوندا ....را از بندگان صالح خودت قرار بده و ....را از نظر دین و عبادت و اخلاق از بهترین مردم  و از نظر زندگی خوشبخت ترین مردم قرار بده*

*بار خدایا.... را با حلالت از حرامت بی نیاز بگردان و با فضل و بخشش خود از احتیاج به غیر تو بی نیازشان بگردان.*

*خداوندا همانطور که  کتابت را  تا قیامت حفاظت می کنی .....را از شیطان رانده شده محفوظ بدار .*

*بار الها دوستی با بهترین افراد و خصلتها ی پاک و توکل بر خودت را نصیب ... بفرما.

*بار الها  تمامی مرضهای  قلبی و بدنی را از ....دور بفرما و با قدرت و توان خودت  مرا به  نهایت آرزویم درباره .....نائل بگردان یا کریم یا منان.*

*بار الها مرا از احسان و نیکی .....در حیاتم برخوردار بفرما و با دعایشان بعد از مرگم مرا خوشحال  بگردان.*

*(بار الها فرزندانم را ، تکه ای از قلبم را به تو سپرده ام در مکانی که از دیدگان من پنهان هستند اما از دیدگان تو پنهان نیستند ،پس آنها را با حفاظتی که لائق عظمتت می باشد حفظشان بفرما)  

امروز روز دعا به فرزندان هست.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

💞✋🖐🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

من ندارم😢 ولی اسم حسین اومد به ذهنم😢

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندارم😢 ولی اسم حسین اومد به ذهنم😢

خب دعای والدین برای بچه ها قبل از تولدشونم تاثیر داره! برای حسینت دعا کن! 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خب دعای والدین برای بچه ها قبل از تولدشونم تاثیر داره! برای حسینت دعا کن! 

🙏💗💗

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
دعاهای دیگه چی اجابت میشه

دیگه اختصاصی نمیدونم.