2777
2789

عاشق نیستی اگه نکن

زیر ۱۸ ازدواج نکن کلا

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی باتوجه به شرایط خودش و زندگی خودش بهتر میتونه تصمیم بگیره

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

من زود ازدواج کردم الان خیلی از همکلاسیام حتی ازدواج هم نکردن ولی من بچه دومم باردارم نمیدونم هر کسی یه نظری داره ولی اینجوری نمیتونی بچگی کنی ولی تو زندگی جلوتری

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین  
یعنی زود

😶

منظورم این بوده از چه لحاظ فکرمیکنه زود هنگامه زیر ۱۸ساله؟ انتظارش رو نداشته؟خودشبرنامه ریزی کرده مثلاً بعد از پایان لیسانس؟ 

زود هنگام معنای مختلفی می‌تونه داشته باشه عزیز جان😊

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
زیر ۱۸سال

بستگی به طرف مقابلت داره اگه حامی و تکیه گاه باشه اگه مشوقت باشه اگه دوستت باشه باعث و بانی پیشرفتت بشه وخانوادش وموقعیت خوب و مناسب داشته باشه  اشکالی ندارد به دو شرط ۱_شناخت خوب و کافی ۲_تضمین بر اینکه معیار هاتو درست انتخاب کرده باشی اگه ۲۰ساله شدی  معیارات زمین تا آسمون تغییر نکرده باشه و اینکه چند سالته دقیق؟ چقدر تا ۱۸سال فاصله داری؟

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد