2777
2789

از کسی نمیتونم قرض بگیرم حدود ۸۰۰ نیاز دارم کار مجازی چیزی سراغ دارین؟توروخدا اگه میدونین راهنمایی کنین خیلی لنگم خیلی💔

کاربری دست دونفره😃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوریه‌؟ب همه میدن من بلوبانک ندارم اخه

سلام عزیزم اگر منظورت 800 هزار ویپاد افتتاح حساب کن اول یک تومن بهت میده بعدا پله پله می‌ره بالا تا 45 البته که میانگین حساب میخاد برای مبلغ های بالا 

ی نکته دیگه اینکه تا موقع که پول نداری می‌تونی سر موقع تسویه کنی میشه دوباره همین یک تومن و دوباره بگیری خوبه برا وقتایی که آدم نیاز داره خیلی خوبه من الان پله 7 تومنی هستم چند بار هی تسویه کردم و گرفتم درسته حدود 200 کارمزد داره هر دفعه اما عالیه البته اینم بگم حسابم گردش نداشت وگرنه بالاتر میرفتم فعلا رو 7 تومنی موندم

کاربری سابق برای دوستانی که میشناسن jojegg 🐥( تاپیک پس انداز...)

بلو بانک ک حتما باید ۳ ماه میگذشت

نه ویپاد زود میده با اعتبارسنجی و اینا قسط بانکی عقب افتاده و چک نداشته باشی کلا مشکل بانکی میده ، بعدش پله پله اضافه میشه

منم بلو دارم ولی پول نداشتم که بزارم ویپاد برام بهتر بود 

چ‌خوب ، من ۴ ۵ تومن میخوام نمیدونین چقدر کارمزد داره؟

همینطوری که نمیده فوری ،این مدل ک میگم وام پشتوانه هست و پله ایی می‌ره بالا مثلا اول یک تومن میده بعد یک تومن تسویه می‌کنی دوتومن میده بعد دوباره تسویه 3 تومن میده تا 5 تومن که بری بعد مثلاً 7تومن میده بعد 7 10 تومن میده

چهار مدل وام داره ویپاد ، بنظرم طرح هاشو بخون تا بهتر متوجه بشی کلا خوبه