2777
2789
عنوان

بهترین سرمایه گذاری برای آینده فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 38 پست
عزیزم باید خودت بشینی دونه دونه صندوقها رو تحلیل کنی نمودار رشدشون رو ببینی که تو یکماه و و ۳ ماه و ...

مثلا من میخام اندازه ۱۰ میلیون پول بزارم ،سایتی که گفتید رفتم فقط نمودار بود ،برای باز کردن صندوق کجا باید ب م؟ الان برای شما ماهی چقد سود میده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکانش کجاست ؟ باید بانک بریم ،ممنون از جوابتون 

نه عزیزم سایت فیپیران زیر مجموعه سازمان بورس هست آدرس سایتش رو گذاشتم وارد بشی لیست صندوقها و بازدهیشون هست

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مثلا من میخام اندازه ۱۰ میلیون پول بزارم ،سایتی که گفتید رفتم فقط نمودار بود ،برای باز کردن صندوق کج ...

http://www.fipiran.com/Fund/MFComparing/1

این سایت 

عزیزم گفتم که صندوق سرمایه گذاریه بانک نیست که ماهانه سود بده . تو سهام میخری بعد یکسال مثلا ۳۰۰%سود میکنی میخوای بیای بیرون سهامت رو ابطال میکنی شرکت پولتو سودتو به حسابت برگشت میده میتونی ۳ ماهه بکل سهمتو برداری یا ده یال هر چقدر که خودت خواستی میتونی بزاری بمونه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم این الان مقایسه صندوقها بود ،من چه سایتی باید برم برای ثبتنام باز کردن حساب برای صندوق

عزیز دلم از تو اینا صندوق مورد نظرت رو انتخاب کن با توجه به مبلغ ورودی و عمر صندوق و بازدهی بر اساس شاخص که ردیف اول هست،

هر کدوم رو خواستی یا روش کلیک کن و وارد سایتش شو یا از تو گوگل سایتش رو سرچ کن. 

من خیلی تحقیق کردم. خیلی خیلی زیاد چون مبلغی که ورودی داشتم زیاد بود دوتا صندوق رو انتخاب کردم . رشد سامان و بزرگ کاردان. خوب هم سود داشت تا الان ولی من قصد ابطال حالا حالاها ندارم .

صندوق رو انتخاب کن با شرکتشون تماس بگیر خیلی خوب راهنمایی میکنن برای ثبت نام و خرید سهام