2777
2789
عنوان

بهترین سرمایه گذاری برای آینده فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 38 پست

طلا دلار تا حالا گرفتم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من کد بورسی واسش بگیر هرچقدر پول که سالانه میخوای واسش بزاری کنار سهم یک شرکت رو بخر و یا تو عرضه اولیه ها شرکت کن.

دست هم بهشون نزن ببین چند سال بعد ارزش پولش چند برابر میشه

زبان یاد گرفتن ساز یاد گرفتن نقاشی و هنر یاد گرفتن کتاب خوان کردنش همه ی این ها چون بعدا اگر دور از جون بی پول شد یا مشکلی خورد میتونه از این طریق کار کنه و پول در بیاره

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
بیمه پاسارگاد  ما واسه پسرم گرفتیم  درموردش تحقیق کن از نظرتون خوب بود بگیرین

شرایطش چطوریه،مثلا ماهیانه چقدر میدین و بعد از چند سال چقدر جمع میشه؟

شرایطش چطوریه،مثلا ماهیانه چقدر میدین و بعد از چند سال چقدر جمع میشه؟

بستگی به خودتون داره چقدر بخواین بدین 

هرسال هم یه درصدی اضافتر باید داد 

ما سال اول صدو ده الان صدوبیست میدیم ماهانه 

بعداز بیست سال یا سی سال حدود ششصد و خورده میشه میتونیم برداریم البته این مال ما شاید شما بیشتر بدین بیشتر جمع بشه 

تا پنج سال اول قابل برداشت نیست 

بیمه بیماری هم هست که خدای نکرده مریض یا قطع عضوی چیزی هزینه هارو میده 

بیشتر راجبش بخونین خودتون متوجه میشین 

خدایا به امید تو 
منم میخ ام یاد بگیریم تو رو خدا بیابن بگسن

منم هنوز در مورد سهام عدالت سردرگمم که چیکار کنم اگه غیرمستقیم باشه توی صندوقهای سرمایه گذاری استانی هست دیگه نمیدونم چه فرقی با اینی که مانترا جون گفتند

ببخشید میشه در مورد صندوقهای سرمایه گذاری توضیح بدید؟ حتما باید وارد بورس بشیم؟

نه عزیزم صندوقها فرق دارن

سایت fipiranرو چک کن برای سرمایه گذاری تو این صندوقها بورس لازم نیست ولی صندوقی رو انتخاب که پشتوانه بیمه ش خوب باشه مثل صندوق رشد سامان یا صندوق بزرگ کاردان

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ببخشید میشه برام توضیح بدید کجا باید بریم ؟ چقد سود میده 

عزیزم باید خودت بشینی دونه دونه صندوقها رو تحلیل کنی نمودار رشدشون رو ببینی که تو یکماه و و ۳ ماه و ۶ ماه و یکسال چک کنی. 

هر صندوق باید حداقل ۱۰ سهم بخری و دوماه اجازه ابطال و برداشت نداری بعد میتونی وقتی به سود مورد نظرت رسیدی سهامتو کلا بفروشی شرایطشون رو بخون بهشون زنگ بزن خوب راهنمایی میکنن. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀