2777
2789
عنوان

یه آدم ناامید و از همه جا رونده باید چه کنه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 35 پست
بهش بگو خدا  دو تا انتخاب بهت داده بوده . گفته بود مریصی بد و صعب العلاج یا از وست دادن عادی ه ...

وای خدا خیرت بده عزیزم

خیلی حرفت خوب بود

همینو بهش میگم

🌺good vibes only🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی ادما تو زندگی اشتباه میکنن و افسرده میشن شکست سخته اما باعث تجربه میشه، زندکی ادامه  داره ...

منم بهش میگم همینارو

امیدوارم دیگه به خودش بیاد

همش کنج خونست بدون هیچ شور و نشاطی

دل آدم کباب میشه براش

کلا اعتمادبنفسشو از همه نظر از دست داده با اینکه چهره ی خیلی ملوسی داره اما از نظر قیافه هم اعتمادبنفسش رو از دست داده به خاطر شکست های متوالی

خیلی شکننده و مظلوم شده

امیدوارم بتونم کمکش کنم

🌺good vibes only🌺
مثلا چ کاری اینم بگم ک دختره و کم سن و سال

بستگی به موقعیتی که داره علاقه و... این چیزا داره بهترین راه اینه  اراده کنه یه کاری جدید شروع کنه با این نیت که اون۳۰۰میلیون رو برگردونه 

کافه، مزون ،آرایشگاه ،تشریفات ،بوتیک و..یه سری مشاغل هستن که انرژی زیادی می‌طلبن با روحیات خانما سازگاره و وقتش رو پر می‌کنه نمیگذاره زیاد با خودش کلنجار بره

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد