2777
2789

سلام دوستای عزیزم من قراره از فردا برم سرکار اولین باریه که جایی استخدام میشم چون شوهرم همیشه مخالف کار کردنم بود و الآنم با اصرار زیاد من مجبور شد قبول کنه اما باز راضی نیست ولی من واقعا کار کردن و استقلال مالی رو خیلی دوست دارم تصمیمم جدیه که برم

کارم نیمه وقته میتونم یه شیفت برم کلا هم ۵ساعته هر شیفتش

دوتا بچه دارم یکی ۵ساله یکی ۲ساله

ممنون میشم مامانایی که تجربه دارن بیان که من یکم از تجربیاتشون استفاده کنم

بچه هارو کجا میخوای بزاری؟ 

گناه دارن کوچیکن فعلا نرو

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با یکیشم نمیتونم کار کنم 

بستگی به اروم بودن و شیطون بودن بچه هات داره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

اول ک یکی باید باشه بچه ی دوساله رو نمیشه ول کرد باید یکی مثلا مادر خودت یا مادر همسرت بیاد پیششون اگه شوهرت خونه نیست و می ه سرکار اونم

بعدشم شب قبل ناهارتو اماده کنـ صبح ک میخوای بری لقمه و خوراکی ب اشون بزار میوه پوست بگیر تو ظرف تو یخچال بزار ک هر وقت خواستن بخورن،ی کم خوابن ی کمم با اسبابازیاشون سرگرمن تا تو برسی

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
اما خیلی دوست دارم کارمو 😕

ارزششو اگه داره برو،،حقوقت خوبه؟چجور استخدامی هست؟؟ اگه میشه بزار ی کم بزرگتر بشن بعد برو سرکار

اول ک یکی باید باشه بچه ی دوساله رو نمیشه ول کرد باید یکی مثلا مادر خودت یا مادر همسرت بیاد پیششون ا ...

خواهرم روزهایی که هست نگهشون میداره مجرده روزایی که دانشگاهه مامانم نگه میداره دارم شیفت بعدظهر میرم از ۴تا ۹ میگم صبح بیدار شم تا ۴پیششون باشم به تغذیه شون برسم ۴بخوابونمشون با خیال راحت برم

من اومدم تجربیات مادرمو به اشتراک بزارم.چهارتا بچه پشت هم داشت شاغل بود درس میخوند تازه یه کار آزاد نیمه وقتم داشت  

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
خواهرم روزهایی که هست نگهشون میداره مجرده روزایی که دانشگاهه مامانم نگه میداره دارم شیفت بعدظهر میرم ...

حتما برو اگه اینجوریه کار خیلی خوبه .رشته تون چیه خوبه تو این کرونایی کار پیدا کردی

خواهرم روزهایی که هست نگهشون میداره مجرده روزایی که دانشگاهه مامانم نگه میداره دارم شیفت بعدظهر میرم ...

اینکه خیلی خوبه،،،من شاغلم بچه ی کوچیک دوتا داشتم دانشگاه هم میرفتم کار نشد نداره اگر در خودت تواناییش رو میبینی و همسرتم همراهته چرا ک ن، موفق باشی