2777
2789

اونروز میخاستم جایگزین کنم نگو هی آهنگ پیشواز خریدم اونم 10تا ماهانه

الان نمیدونم چیکارکنم هر دفه زنگ میخوره یکیشونه 

چیکارکنم ینی نه تاشو حذف کنم؟

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

اوه اوه

با ستاره ۷۷۷# باید میزدی هم گزینه تعویض داره هم حذف

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه اوه با ستاره ۷۷۷# باید میزدی هم گزینه تعویض داره هم حذف

اه درست کار نمیکنن میزنم حذف حذف نمیشه اصلا

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
اه درست کار نمیکنن میزنم حذف حذف نمیشه اصلا

چرا عزیزم

قانونا باید کدپیشوازاتو یکی یکی بزنی حذف شه

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
وای چه باحال😁 تنوع

تنوع؟

5تومن پول بی زبون رفت بالا پیشواز بی صاحاب 

یهویی کم کرد اولش کم نمیکرد

تنوع؟ 5تومن پول بی زبون رفت بالا پیشواز بی صاحاب  یهویی کم کرد اولش کم نمیکرد

فکر نکنم لغو هم کنی بهت برگردونه

راستش من ایرانسل ندارم دقیق نمی دونم

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇