2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا دیگ خسته شدم چون دختر نیستم نمیتونم جدا شم

ببخشید اصلا ربطی نداره.مگه عهد عتیقه.خوب همسرت بوده.نمیگم جدا شو ولی اگه دلایل جداییت زیاده به اون مسئله فکر نکن.بالاخره همه میدونن عقد کردش بودی و رابطه داشتی دختر بودن نبودنتون فرقی نداره به خدا که بخوای به خاطرش خودتو زجر بدی

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ببخشید اصلا ربطی نداره.مگه عهد عتیقه.خوب همسرت بوده.نمیگم جدا شو ولی اگه دلایل جداییت زیاده به اون م ...

خونواده ما اون طور نیس بابام و مامانم بفهمن زندم نمیدارن 

خونواده ما اون طور نیس بابام و مامانم بفهمن زندم نمیدارن 

چی بگم.چرا باید بفهمن.خیلی شخصیه این مسئله

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
چقدر الان نه ماه ما عقدیم حتی یبار دست روم بلند کرد

واقعا؟؟حالا که بهترین دوران زندگیتونه.البته اینم بگما بعضی از مردا معتقدن تاوقتی زنشون خونه باباشونه هیچ مسولیتی ندارن شوهرمنم اینجور بود یبار مریض شدم تو عقد ن زنگ زد ن سرزد بهم ولی بعد عروسی اجازه نداده کسی بهم بگه تو چندبارم علت کاراش پرسیدم گفت خونه بابات بودی مسولیتت بامن نبوده

واقعا؟؟حالا که بهترین دوران زندگیتونه.البته اینم بگما بعضی از مردا معتقدن تاوقتی زنشون خونه باباشونه ...

من نمیدونم چیکار کنم دوروزه فقط گریه میکنم از اینور درد دارم اینور اینم اینطور کرد منم موندم 

من نمیدونم چیکار کنم دوروزه فقط گریه میکنم از اینور درد دارم اینور اینم اینطور کرد منم موندم 

عزیزم غصه نخور توام به وقتش تلافی میکنی.من یه اصلی دارم توزندگیم حتی واسه عزیزترین کسام ن غصه میخورم ن گلایه به وقت خودش تلافی میکنم