2777
2789
عنوان

سوتی دهنده ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تماس تصویری گرفته بودیم دوتا از دوستام تو گروه نیومده بودن دوستم تو تماس تصویری میگفت مردین منم م ...

اخ اخ منو چی میگی من یبار میخواستم بگم خواهر شوهرمو با آرایش خوشگل کردم؟ خیلی هم شیک و با کلاس گفتم حالاشد نازی رو کردم

منم يه بار دختر همسايمون كتاب فيزيكم رو برده بود لازمش داشتم رفتم دنبالش تو فكر بودم زنگ درو زدم يهو ...

😂😂

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
یکی ازفامیلامون ماشین خریده بودمنم بهش گفتم مبارکه انشالله چرخش برات نچرخه کلن به فنارفتم😐

لاناتی 

تودیگه تبریک نگو

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
يكي پرسيد خونتون رو چند خريدين گفتم نميدونم وزيادم فضولي نميكنم كه بدونم  من😊 زنه🤯

خیییییییلی خوب گفتی😂

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤

ما یه سری سوتی دست جمعی داریم تو کلاس تو کلاس فیزیک‌بودیم معلممونم مرده بعد سر اینا بود که چه زمانی ما امتحان بدیم بعد همینطوری بحث بود یهو دوستم داد زد گفت آخرش کی میدید دوشنبه یا سه شنبه یعنی معلممون سرشو انداخته بود پایین تو افق لبخند میزد مام نمیتونستیم نخندیم 

یا مثلا سر کلاس دینی بودیم معلمم‌میگفت ببینید بچه یه چیزایی تو ذهنتون هست مثلا بابا جای خالی داد ماهم همه غش رفتیم معلمم میگفت کلاس شمارو اینقدر پوچ ندیده بودم 

ی بار دیگه هم زنگ زدم اپراتور اینترنت خونه

اینترنتمون زیاد قطع میشد بعد وصل هم نمیشد چون فیبر نوری کشیدن(هرچند کلی مزایا داره اما واقعا واسه کوچه ما کلی معایب داره)

بعد من به اقاهه گفتم مشکلمو ایشون گفتن خب سیم adsl و phoneبه چی وصلن 

؟

من گفتم اولی به سمت راستی دومی هم به سمت چپی

اقاهه گفت خانوم به نظرتون من میبینم سمت راست و چپ شمارو

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  

رفته بودم فرشگاه فروشندش یه پیر مرد لاکچری بود ازش خوشم اومد

خاستم مزه بپرونم گفتم حاجی ببخشید تخم مرغ غاز داری؟ اونم   اینجوری نگام کرد گف نه زهرِ مارِ اسب داریم

من😕

تخم مرغ غاز😂

زهر مار اسب😆

پیرمرد😈

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
من قبلا هم تو چنین تاپیکی گفتم .عادت دارم با مامان و یا شوهرم حرف بزنم اخرش میگم دوست دارم خداحافظ . ...

😄😄😄😄😄😄😄😂😂😂😂😂😊😊😊😊😊😇😇😇😇😇😇😁

دوستت دارم

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
یه بار با آقایی برای ازدواج آشنا میشدم .به من گفتن که وارد خونم شدی منم هول شدم گفتم نه من خونه شمار ...

😂😂😂😂

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤