2777
2789
عنوان

سوتی دهنده ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تماس تصویری گرفته بودیم دوتا از دوستام تو گروه نیومده بودن دوستم تو تماس تصویری میگفت مردین منم می خواستم بنویسم مردین 

نوشتم کردین 

به فنا رفتیم همه امون 

من قبلا هم تو چنین تاپیکی گفتم .عادت دارم با مامان و یا شوهرم حرف بزنم اخرش میگم دوست دارم خداحافظ . ...

منم تو کلاس زبان اولاش که میرفتم

اومدم بگم آی لاو مثلا یا چیزی گفتم آی لاو یو

معلممونم یه آقای جوون بود😥

روز اول دانشگاه رفتم تو دستشویی پسرونه😂😫تقصیر منه آخه هیچی بالاش مزده بودن😢

منودوستمم همچین بلایی سرمون اومدبااین تفاوت که بالاش نوشته بودانقدرمشغول صحبت بودیم ندیدیم🙈

من خدای سوتیم من هیچ وقت با خودم کیف نمیبرم یعنی اصلا تیپ خانومانه نمیزنم که نیاز به کیف باشه کارت ...

،😂😂😂 تو منی 

منم خیلی وقتا خرید می کنم پولو میدم تشکر می کنم  جنسو بر نمیدارم میرم

فروشنده پشت سرم می ترکه از خنده🤦‍♀️

حلالم کنید و خدانگهدار   

حرف روز دختر بود و اینا می گفتن تولد دختر خواهرم افتاده اون روز منم در اومدم گفتم ما دختر بودیم چیزی برامون نمیخریدید روز دختر بعدم یهو گفتم الانم دختریم البته به فنا رفتم جلو همه خانواده ...

منم تو کلاس زبان اولاش که میرفتم اومدم بگم آی لاو مثلا یا چیزی گفتم آی لاو یو معلممونم یه آقای جوو ...

واییییییییییییییییی  

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😅😅😅😅

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
،😂😂😂 تو منی  منم خیلی وقتا خرید می کنم پولو میدم تشکر می کنم  جنسو بر نمیدارم  ف ...

وای خدا من اصلا نوبرم توی این سوتی ها    

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
،😂😂😂 تو منی  منم خیلی وقتا خرید می کنم پولو میدم تشکر می کنم  جنسو بر نمیدارم میرم فر ...

😂😂😂😂😂😂خیلی از کامنتا باحال بود ولی با کامنتت ترکیدم از خنده 😂

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی