2777
2789
عنوان

سوتی دهنده ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 97 پست

یه بار همسایه مادر بزرگم اینا داشت تو ماشینش با تلفن صحبت میکرد چون شب بود من نمیتونستم راحت ببینمش اونم اصلا منو نمیدید سلام و احوال پرسی میکرد منه خنگم جواب همشو میدادم آخر سر دیدم از ماشین پیاده شد یه جوری نگا میکرد منم متوجه شدم که با من نبوده یعنی به فنا رفتم😭

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم یبار رفته بودیم خونه ی مادرشوهرم بعد یه اتاقی دارن که چوب لباسی ایستاده چوبی بزرگه بعو شوهرم گفت برو اتاق کارت دارم بعد خودش رفت تو اتاق برادرشوهرم خواست سربه سرش بزاره از پشت چشماشو گرفت برادرشوهرم معمولا ناخناش بلنده بعد شوهرم فکر کرده بود منم گرفته بود ماچش کرده بود

همه یجارو گاز میزدیم  

یه بار با آقایی برای ازدواج آشنا میشدم .به من گفتن که وارد خونم شدی منم هول شدم گفتم نه من خونه شمارو ندیدم ...گفت خون تو رگ منظورمه خیلی خندید ...من هروقت یادم میفته دنبال افقم که محو شم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
من شکلات دوست ندارم  یبار دوست شوهرم اومدن خونمون یه بسته شکلات آوردن منم گذاشتم بالای کابینت& ...

چه بد

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
😂😂😂😂کسیم داخل بود؟

آره 😟از پشتم دو سه نفر میگفتن خانم نرو ولی دیر شده بود😑😂انقدر سوتی دادم روزای اول تصمیم داشتم دوستمو عوض کنم آبروم جلوش رفته بود کلی اتفاق تو دانشگاه برام افتاد در طول یه ترم

عاشق دل خسته پیدا کردم😑جزوه هامو یه نفر جمع کرده از زمین 

پای همرو له کردم

اوف😐

دانشگاهمو باید عوض کنم😂

یبار خونمون دوستم اومدانقدر بچه هاش اذیتم کردن کل خونرو بهم ریختن همس عصبی میشدم از درون ولی به روی خودم نمیوردم حالا مگه اینا برن نمیرفتن ک تو دلم میگفتم برن خسته شده بودم آنقدر جمع کردم اونا ک رفتن بلافاصله پسرعموم و خانمش اومدن منم آنقدر حرصی بودم نشستم گفتم عه مهمون میاد نیم ساعت میشینه میره این چه وضعشه بچه هاش اذیت کردن و کلی حرص خوردم پسرعموم گفت چشم دختر عمو یه چایی میخوریم میریم گفتم بخدا منظورم شما نبودی دیگه آنقدر شوهرم و پس عموم خندیدن ک نگو همش شده بود سوژه

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 

من خدای سوتیم

من هیچ وقت با خودم کیف نمیبرم یعنی اصلا تیپ خانومانه نمیزنم که نیاز به کیف باشه

کارت و پول و گوشی هم توی جیبم میزارم

ی بار از خونه بیرون اومدم میخواستم تاکسی بگیرم بعد من پولمو توی دستم گرفتم که نیاز نباشه توی تاکسی از جیبم بیرون بیارم

خلاصه تاکسی نگه داشت شیشه جلو هم پایین بود

منم پولو از شیشه جلو به راننده دادم بعد گفتم میخوام برم فلان جا

راننده گفت باشه ولی بیا اول بشین     

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
من خدای سوتیم من هیچ وقت با خودم کیف نمیبرم یعنی اصلا تیپ خانومانه نمیزنم که نیاز به کیف باشه کارت ...

دقیقا ی حالتی بود که از بوفه های مدرسه پولو میدادیم خوراکی میگرفتیما من اون کارو انجام دادم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.