2777
2789
عنوان

سوتی دهنده ها بیاین

1696 بازدید | 97 پست

خواستم یکم دورهم دلامون باز بشه نمیخوام بهم توهینی بشه اگه ناراحتیو نیاید دیشب خیلی غصه خوردیم خواستم یکم دلامون باز بشه

حالا سوتی هاتونو بنویسید

فروش ویژه کولر گازی و لوازم خانگی با تخفیف ویژه

کولر گازی - لباسشویی - یخچال - ظرفشویی - تلویزیون

5 سال گارانتی - ارسال رایگان - پرداخت درب منزل

مشاوره 09180532006

تخفیف ویژه برای کاربران نی نی سایت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شکلات دوست ندارم 

یبار دوست شوهرم اومدن خونمون یه بسته شکلات آوردن منم گذاشتم بالای کابینت 

تقریبا شش ماه گذشت و از اونجایی که من خیلی فراموشکارم همونو بردیم برا خودشون.

همسرم بعدش فهمید😐😁

بدیش اینجا بود من فک میکردم شکلاتها تکون نمیخورن ولی بعدا فهمیدم آب میشن 

و من تا مدتها حس آب شدن داشتم خیلی بد بود😂😂

یبار خواهرم و دختر خالم داشتن ظرف میشستن تو اشپزخونه ظرف از دست خواهرم افتاد منم بلند گفتم اصلا دختر ن ک ر دنش بهتر ینی ادم بود که از صحنه میگریخت به من میگن س و تین بسکه سوتی میدم 

نمیدونم چی بگم 

من قبلا هم تو چنین تاپیکی گفتم .عادت دارم با مامان و یا شوهرم حرف بزنم اخرش میگم دوست دارم خداحافظ .و چون بهشون زیاد زنگ میزنم .برادرشوهرم زنگ زد کار داشت گفتم باشه سلام برسون دوست دارم 😰😰😰😅😅😅😅😭😭😱😱اب شدممممم.برادرشوهرمم که غش کرد انقدر خندید حالا فعلا که ندیدمش