2777
2789
عنوان

جهت تبادل نظر با دختر ابریشمی😍 (مونته سوری)

| مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 175 پست
منم از یه سایتی کپی کردم     نمیدونم چرا اصلا از زایمان نمی ترسم      

ولی من استرسشو دارم😁 که البته تا چند وقت پیش قشنگ وحشت داشتم ، الان دیگه ریلکس شدم😇

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😇😇 آره گوشه های تیز نباشن بهتره ،  تازه الان فنگ شویی میگه تخت کودک حداقل ۲۰ سانت با زمین فا ...

آره اتفاقا من داشتم به شوهرم میگفتم چقدر فنگ شویی و مونته سوری تناقض دارن   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
بنظرت بین این پتو ها کدوم خوشکل تره؟؟؟

اممم ،بنطرم کاملا بستگی به این داره که کجا استفاده بشه ، یعنی با چه ترکیب رنگی ،ولی همینجوریش سومی و پنجمی و آخری بنظرم قشنگن

اممم ،بنطرم کاملا بستگی به این داره که کجا استفاده بشه ، یعنی با چه ترکیب رنگی ،ولی همینجوریش سومی و ...

برای روی تخت و اینا نمیخوام    به عنوان یه پتوی تکی میخوام که وقتی بیرون میریم روش بندازم   یعنی عملا برای تو خونه نیست   

اتفاقا خودمم این دو تا رو خیلی دوس داشتم    ولی خواهرم همش میگفت آخریه زیادی دخترونه ست   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
برای روی تخت و اینا نمیخوام     به عنوان یه پتوی تکی میخوام که وقتی بیرون میریم روش بنداز ...

اها ، اره خیلیم قشنگ میشه ، 

نه بابا کجاش دخترونس🙄خیلی م اسپورت طوره

واااییی خدااا😍😍😍 از پیجی جایی میخری؟ قیمتش چجوریه ، آدرسشو به منم بده لطفا😍🤩

قیمت پتو 320 بوده تخفیف زده میده 280

کریرش هم 350 بوده تخفیف زده میده 300

از یه خانومی میگیرم که اهل قم هستن  

توی یک سایتی هم فعالیت دارن اگر خواستی لینکش رو بهت میدم