2777
2789
قدت بلند یا کوتاه؟ راحت راه میری توی اون شرایط یعنی پات نمیپیچه؟

قدم ۱۶۳من حتی مدرسه هم با پاشنه بلند میرفتم اما پاشنه۳-۴سانتی که گیر ندن بهم...نه اصلا عادت دارم البته نامزدم نمیزاره دیگه😢

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
قدم ۱۶۳من حتی مدرسه هم با پاشنه بلند میرفتم اما پاشنه۳-۴سانتی که گیر ندن بهم...نه اصلا عادت دارم الب ...

منم یه دوست داشتم توی برف و یخ با پاشنه میخی راحت و سریع راه می رفت می گفت عادت کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه دوست داشتم توی برف و یخ با پاشنه میخی راحت و سریع راه می رفت می گفت عادت کردم

اره منم😂😂😂

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
دهان خوشبو با ادامس؟

خب اول باید ب بهداشت دندونا و دهنمون برسیم

ولی خب اگه معدمون خالیه  یا احساس کردیم از دهنمون بو میاد قرص نعناع یا ادامس نعنا تو دهنمون باشه خیلی بهتره . بوی بد دهنو میگیره 

یاده یکی از اقوام افتادم تعریف میکرد میگفت یه فامیل داریم خیلی پولدارو باکلاسه یه بار جوراب تابه تا ...

دقیقا

من یه عمه دارم پزشکه  و پولدار   این هر مدل لباس بپوشه حتی اگه قرن قاجاری هم لباس بپوشه  هممون احساس میکنیم ک خیلی خوشتیپه  وای عجب تیپی زده   چه لباس خفنی پوشیده  و تو دل خودمون به به چه چه میکنیم  ....

موقعیت اجتماعی افراد خیلی تاثیر داره  

دقیقا من یه عمه دارم پزشکه  و پولدار   این هر مدل لباس بپوشه حتی اگه قرن قاجاری هم لباس ب ...

بله شما درست میگید.منظور من از تاپیک این بو که در کل چه پوشش و ظاهری الان داشته باشیم که شیک و باکلاس باشیم و به روز .ولی کلا تمام پاسخ ها جور دیگه ای شد  

بله شما درست میگید.منظور من از تاپیک این بو که در کل چه پوشش و ظاهری الان داشته باشیم که شیک و باکلا ...

خب همینم یه اپشنه دیگه

اینکه تلاش کنی ب یه موقعیت خوب دست پیدا کنی 

و کلی چیزای دیگه  که بالاتر گفتم یکمشو