2777
2789
ههههههههه درسته حتی اشتباه اونا مد و تیپ به نظر میاد

دقیقا

الان خواهر خودم دانشجوی پزشکیه

الان هرچی بپوشه و هرکاری کنه همه میگن فلان چیزت چه قشنگه بهمان چیزت چه خوبه

در صورتی که قبلش هم همین تیپی بود

الان به چشم میاد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم، دور از شما.اگر ایراد نداره لطفا شغلشون رو میگی؟

البته زیادم مهم نیست آ . ولی مردم تغییر کردن :( 

دندانپزشک . 

همکاراش یه جوری میپرسن شغل خانم چیه؟ . انگار اگه شغل ندارم یعنی یه خانم بی سواد و .... ام   :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
البته زیادم مهم نیست آ . ولی مردم تغییر کردن :(  دندانپزشک .  همکاراش یه جوری میپرسن شغل ...

خوش باشید انشالله،احتمالا چون پزشک ها معمولا همسران پزشک دارن فکر می کنن شما هم پزشک هستید

خوش باشید انشالله،احتمالا چون پزشک ها معمولا همسران پزشک دارن فکر می کنن شما هم پزشک هستید

اره . همسراشون شاغلن . یا پزشکن یا کارمند بانک و.... 

ولی  من خانه دار بیکارم :( با یه لیسانس ساده . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
موقعیت سنج باشد 😅 تو کوه ،  کفش پاشنه بلندددد نپوشه تو بازار ،  لباس مجلسی  ...

من همیشه پاشنه بلند میپوشم حتی تو کوه 😂😂😂🤪🤪

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
واقعا میگی

اره بخدا ...ی روز نامزدم داشت عکسام نگاه میکرد یهو زد پس کله ام😂🤦🏻‍♀️چشام چهارتا شده بود گفت چرا بااین کفشا میری کوه😂😂😂😂😂😂کلیم دعوام کرد ولی من ادم بشو نیستم😂😂😂😂

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌