2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من که فقط میپرسن شغلت چیه . بفیه چیزا اشلا به چشمشون نمیاد :(  

منم هر موقع با لباسی ک از سرکار میام مثلامیرم سوپر یا جایی سرراهم همه میگن پرستاری کارمند بانکی😂اون روز دیگه یه خانومه ب کناریش میگفت عه این خانوم پرستاره رو یادته 🤦‍♀️

موقعیت سنج باشد 😅

تو کوه ،  کفش پاشنه بلندددد نپوشه

تو بازار ،  لباس مجلسی 

برای پیاده روی ، لباس غواصی 🤪

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اول از همه شغل یه شخص

مثلا من در بین 3تا خانم ک به یک اندازه شیک پوش هستن یکیش خانه داره یکیش مثلا حسابداره یکیش پزشکه   مطمئنا  پزشکه رو خیلی بهتر و شیک پوش تر از بقیه میبینم . بچه ها توهین نشه ها ولی خب تو بیشتر مواقع  موقعیت شغلی طرف باعث میشه ک همه کاراش عالی ب چشم بیان

اما خب  اینکه  بوی خوب بدی   یه عطر ملایم بزنی دهنت خوشبو باشه   لباسات اتو کشیده باشه  و صریح و زیبا حرف بزنی

همم اینکه یه کیف خوشگل و مارک 500تومنی خیلی بهتر از 10 تا کیف  ساده و بی کیفیته  .  من الان  سعی میکنم لباسای مارک بخرم  ولی خب کمتررر....  بنظرم خیلییی تو تیپ تاثیر داره   هم خوشگلن هم جذابن همم کیفیت و جنسشون عالیهههههههه

منم هر موقع با لباسی ک از سرکار میام مثلامیرم سوپر یا جایی سرراهم همه میگن پرستاری کارمند بانکی😂اون ...

بیکارم آ . 

ولی نمیدونم چرا مردم براشون مهم نیست . فقط میپرسن شغلت چیه؟

چند بارم از همسرم همکارانش پرسیدن شغل خانم چیه ؟

منم ناراحت شدم . چون انگار مهم نیست که یه خانم چقدر عقل و هوش و ... داره :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

تجربه شخصی خودم رو میگم

من هر موقع لباسایی رو میپوشم که حس خوبی بهم میده ،اعتماد به نفسم زیاد میشه.حتی ناخوداگاه با کمر صاف و بدون قوز راه می رم .

جالب اینجاست بازخوردای خیلی مثبتی رو هم از دیگران میگیرم.

واسه همین همیشه اون طور که دوست دارم و لذت می برم لباس میپوشم.

اول از همه شغل یه شخص مثلا من در بین 3تا خانم ک به یک اندازه شیک پوش هستن یکیش خانه داره یکیش مثلا ...

یاده یکی از اقوام افتادم

تعریف میکرد میگفت یه فامیل داریم خیلی پولدارو باکلاسه یه بار جوراب تابه تا پوشیده بود همه فکر کردیم مد جدیده بعد فهمیدیم جوراباش رو گم کرده مجبور شده تابه تا بپوشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂