2777
2789
عنوان

اونا که کرونا داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 84 پست

سلام خانمی خوبی؟

منم عین شمام‌ تنگی نفس دارم اما تب یا سرفه خداروشکر ندارم

میترسمم برم دکتر

حتی پشتم درد میکنه

خدا خودش رحم کنه به ما که بارداریم😔

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
سلام خانمی خوبی؟ منم عین شمام‌ تنگی نفس دارم اما تب یا سرفه خداروشکر ندارم میترسمم برم دکتر حتی پ ...

امروزکه جمعه بوددکترخوبی نبودفردانشالله میرم دکتر منم تب ندارم گاهی خودم عمدا سرفه میکنم بلکه نفسم خوب بشه بیشتروقتی معدم خالیه یاغذابخورم اینطورمیشم واکثرادرازکه میکشم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب مشکلی نداشتی بی خیال باش چون دکتری که رفتم عمومی بودا تومحلمون گفت بیمارستان نمی فرستم الان خیلی ...

سلام عزیز شما کرونا داشتین؟ دکتر عمومی مام گفت بیمارستان بستری نشو.. شما چند روزه خوب شدین چ دارویی دادن دکتر عمومی؟ وای من خیلی وقته گرفتم خوب نشدم باردارم هستم 

سلام خانمی خوبی؟ منم عین شمام‌ تنگی نفس دارم اما تب یا سرفه خداروشکر ندارم میترسمم برم دکتر حتی پ ...

منم باردارم پشتم درد میکنه تنگی نفس دارم درد قفسه سینه هم دارم البته از حدود یکماه پیش.. رفتم دکتر اوایل گفت نداری ولی همین امروز گفت بله کرونا هست گفتم پس چرا یکماهه خوب نمیشم گفت بابعضیا زندگی میکنه تو بدنشون میمونه 😓بعضیارم میکشه. 

من مسکن استامینوفن .ناپروکسن .داروهای اسهال که نبایدزیادمصرف میکردم سنجدخوردم خوب شدم اماتوفعالیت هنوزم دنده هام دردمیکنه دیگه دکترنرفتم فقط استراحت میکنم دوماه گذشته بدن خودشوترمیم میکنه کجابرم میگم همه جاآلودس

منم باردارم پشتم درد میکنه تنگی نفس دارم درد قفسه سینه هم دارم البته از حدود یکماه پیش.. رفتم دکتر ا ...

عزیزم منم مثل شمام

چند ماهته؟

کدوم شهرین؟

وا مگه میشه بمونه تو بدن اخه😐

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

سلام

شماها که کرونا گرفتین یا دارین میدونین که از کجا گرفتین؟؟ دوربرتون کسی داشت؟ کارمندین؟ زیاد بیرون یا خرید میرین؟

میخام ببینم خیلی هم رعایت کنی باز احتمال داره بگیری و ندونی از کجا اومده؟!

بیچاره اون که حرم رو ندیده...بیچاره تر اون که دید کربلاتو  
من مسکن استامینوفن .ناپروکسن .داروهای اسهال که نبایدزیادمصرف میکردم سنجدخوردم خوب شدم اماتوفعالیت هن ...

اره همه جا الودس من مجبوری میرم چون باردارم و خیلی بیحال  میشم ناپروکسن هم مسکنه بهتون چرک خشک کن یا داروی دیگ ندادن؟ 

عزیزم منم مثل شمام چند ماهته؟ کدوم شهرین؟ وا مگه میشه بمونه تو بدن اخه😐

من الان 6ماهمه نمیدونم دکتره گفت ولی درتعجبم چرا تو بدن من هنوز مونده کلی درد کشیدم تنگی نفس کشیدم چقد سرم زدم چرک خشک کن خوردم اونایی ک بعد یک ماه علایمشون کم شدع یا تنگی نفس ندارن احتمالا دارن خوب میشن ولی من هنوز دارم 😔

اره منم میگم نکنه گرفتم و خوب شدم اما این مونده روم براهمین میگم برم دکتر نمیدونم سیتی میگیرن یا ن و ...

شما گرفتی خوب شدی ینی؟ مگ مث من تنگی نفس درد پشت قفسه سینه و درد قفسه سینه ندارین؟ بنظرم تا اینا رفع نشده ادم خوب نشده.شما ویتامینای بازداریتونو میخورین؟ من ک نمیخورم شنیدم گفتن کلسیم زینک دی بیماریو تشدید میکنه نمیدونم شاید میخوردم بهتر میشدم نمیدونم بخورم یا نخورم😞

شما گرفتی خوب شدی ینی؟ مگ مث من تنگی نفس درد پشت قفسه سینه و درد قفسه سینه ندارین؟ بنظرم تا اینا رفع ...

ننه چقدشبیه منی منم میترسیدم بخورم اماالان دیگ میخورم میگم هرچی خدابخوادانشالله که طوری نمیشه نمیدونم گرفتم یانه تنگی نفس دارم همین درداروهم دارم مال کمبود اهنه قرص اهنتوبخور

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد