2777
2789
عنوان

اونا که کرونا داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 84 پست
خواهش می کنم جواب منم بدین من رفتم آزمایش خون دادم گفتن آنفلانزاداری امابدن دردشدیدلرزاسهال وضعف شدی ...

ازمایش خون به تنهایی تعیین کننده نیست

باید عکس بندازی از ریت

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
من کرونا بود اماجالبه ب خانوادم نگفتم اینام نگرفتن

ازکجامیدونی کرونابوده

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایش خون به تنهایی تعیین کننده نیست باید عکس بندازی از ریت

خب منکه باردارم چطوعکس بندازم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
همون شب ک اینجوری شدم فرداش رفتم تست دادم البته علائم دیگه ام داشنم ک خفیف بودن

اها خوشبحالت ای کاش منم اون روزمیدونستم وتست میدادم

خب منکه باردارم چطوعکس بندازم

راست می گی

برو پیش یع دکتر عفونی خوب

ایشالا ک کرونا نبوده

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
راست می گی برو پیش یع دکتر عفونی خوب ایشالا ک کرونا نبوده

میترسم بخدا اگه نگرفته باشمم تومطب بگیرم

میترسم بخدا اگه نگرفته باشمم تومطب بگیرم

باهاش تماس بگیر

بگو شرایط مطب رفتن نداری

عزیزم مگه الان هم علائمشو داری؟

من چند شب گذشته خیلی گریه کردم خیلیا

بعد حالا پشت حلقم همش خلط جمع میشه 

من سابقه سینوزیت دارم

به نظرتون این سردرد و گلو درد از گریه است یا کروناست؟

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
منم باردارم شوهرم سرکار میره و درست رعایت نمیکنه میترسم واقعا😔

اصلارعایت نمیکنن مردا

باهاش تماس بگیر بگو شرایط مطب رفتن نداری عزیزم مگه الان هم علائمشو داری؟

نه فقط گاهی نفسم میگیره انگارتوگلوم یچیه

اولا خیلی خوب رعایت میکرد ولی حالا خسته شده  میگه ببین همه راحت تو خیابونا هستن... نمیفهمه خب ...

درسته مابارداریم خب؟اماخطرابتلاش برامابابقیه فرق نمیکنه نث انفولانزا نیس ک بگن برا بارداراخطرناک تره

نه فقط گاهی نفسم میگیره انگارتوگلوم یچیه

شاید برای استرس زیاده