2777
2789
عنوان

اونا که کرونا داشتن بیان

1260 بازدید | 84 پست

اونا که ریشون درگیر بوده میگم خودتون هم متوجه درگیری ریه بودید ینی مثلا حالت خاصی توگلوداشتین یا نه اخه گلوم یجوریه گاهی نفسم میگیره بدجور میخام الان برم دکتر اما تا برم دکتر و تابگن چمه استرس دارم فعلا میشه یکم راهنمایی کنید

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کرونا داشتم ولی ب ریه م نه نرسید اصلا  فقط بدن درد دو روز

اصن شاید من مشکلی دیگه دارما اما ازبس از کرونا میترسم ک اوایل اسفند بویاییمو از دست دادم الان بهتره اما الان نزدیک یه هفتس غذاکه میخورم نفسم میگیره دوروزه همینطوری هم راحت نفس نمیکشم نمیدونم از بارداریه یا چیز دیگس برام دعا کنید🙏🏻

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

خواهش می کنم جواب منم بدین من رفتم آزمایش خون دادم گفتن آنفلانزاداری امابدن دردشدیدلرزاسهال وضعف شدیدداشتم ۳۰۴۰زنگ زدم ودکترم گفت کروناس حالا موندم من کروناداشتم یاآنفلانزا؟؟؟

خواهش می کنم جواب منم بدین من رفتم آزمایش خون دادم گفتن آنفلانزاداری امابدن دردشدیدلرزاسهال وضعف شدی ...

ای بابا😫خب برو یجا دیگه دکتر ببین چی میگن اصابم میربزه  ب هم این چیزا رو میشنوم انشالله هرچی هست زودخوب بشی

من هنوزم بعدحدود۲ماه کارمی کنم دنده هام شدیددردمیکنه میگم کاش عکس انداخته بودم

اره منم میگم نکنه گرفتم و خوب شدم اما این مونده روم براهمین میگم برم دکتر نمیدونم سیتی میگیرن یا ن ولی باردارم هستم

خواهش می کنم جواب منم بدین من رفتم آزمایش خون دادم گفتن آنفلانزاداری امابدن دردشدیدلرزاسهال وضعف شدی ...

منم بدن درد و سر درد شدید داشتم چون خیلی یهویی بود یعنی صبح خوب خوب بودم ولی شب داشتم از درد میمردم فکر کردم انفولانزاست ولی بعدش م متوجه شدم حس بویاییم از دست رفته فهمیدم کروناست

من هنوزم بعدحدود۲ماه کارمی کنم دنده هام شدیددردمیکنه میگم کاش عکس انداخته بودم

هنوزم دیرنشده هرچی زودتر بری به نفعته برا درمانش استرس نداشته باش برو دکتر انشالله که زود زود خوب بشی حال روحیم اصلا خوب نیس میخام گریه کنم

منم بدن درد و سر درد شدید داشتم چون خیلی یهویی بود یعنی صبح خوب خوب بودم ولی شب داشتم از درد میمردم ...

ینی ازمایش ندادی؟

۴کیلووزن کم کردم ۱۶فروردین گرفتم ازشوهرم الان خوب شدم شوهرم عمدامی خواست منم بگیرم فهمیده بودگرفته ت ...

من اون روز ک بویایی چشایی نداشتم ۲ونیم کیلو کم شدم تو بارداری که از ترس اینکه دکتر بارداریم نگه چرا عوض وزن اضافه کردن کم میکنی پیش دکتر خودمم نرفتم بعداون روز هنوز نگفته بودن از دست دادن بویایی کروناس من فک میکردم یه حساسیته ک چون نزدیک ب بهاره خیلیاگرفتن بعد ک من یکم بویاییم خوب شد گفتن ک کرونا بوده وگرنه دق میکردم اگه میفهمیدم اون روزا چون خشکی گلو بی حالی هم همراهش بود