2777
2789
عنوان

دیوار دلالان فروریخت با عدم‌ درج‌قیمت🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 38 پست
چقده خوب ایشالله همینطور بمونه. لعنتی دیوار میبینی پایین اگهی هاچی مینویسه؟ علیرغم میل به دستور قضای ...

من دیشب واسه قیمت خرید اپارتمان سوال کردم

خود بنکاهی گفت مشتری نیست خریدار نیست

قیمت الکی گذاشتن چون غیرواقعی هست 

اونی که خریدار اونی که فروشنده هست فقط معامله میکنن

بجا ۹۰میلیون پول پراید دادن ویک میلیاد خونه خریدن جمع کنید بعد کرونا از ایران فرار کنید.منم میخوتستم ...

دنیا کلا تعطیله اروپا امریکا هم اوضاع داغونه

دوتا از دوستام المان هستن اونام بیکار شدن و الان دوماه از جیب میخورن این کرونا حالا حالاها هست و وضع دنیا بدترم میشه چون رکود در راهه فرقی‌نداره ایران‌یا اروپا امریکا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منظورم تهران هست  شهرهای دیگه رو نمیدونم تو تهران ماشین املاک درج قیمت نداره

تو زاهدانم نداره قیمت کل ماشین ها سبک وسنگین حتی موتور سیکلت

برای بهترشدن اوضاع زندگیم به صلوات لطفاً ممنونم.....
من دیشب واسه قیمت خرید اپارتمان سوال کردم خود بنکاهی گفت مشتری نیست خریدار نیست قیمت الکی گذاشتن چ ...

الان چند سال همه همین حرف رو میزنن ولی ما شاهد این هستیم که قیمتا روز به روز بالا میره و هیچ وقت پایین نمیاد

توی این دو سال همه چی چندبار شده و هیچی پایین نیومده

خدا لعنتشون کنه، تو هم اگه باید چیزی بخری به امید اینا نشین

با احمق ها بحث نمیکنم   

خیر نبینن این دلال جماعت بی انصاف و گرگ صفت

اطراف ما زمین نهایتش متری 4 یا 5 تومن بیارزه خداییش بعد چندتا دلال داره منطقمون زمین ها رو مفت میخرن از مالک ها مثلا طرف گیر پول هست واسه جهیزیه خونه اش 600 تومن میارزه میگه 450 یا نهایت 500 میخرم با بقیه دلال ها هم هماهنگ میکنه که نرخ بالاتر نگن طرف هم بعد یه مدت مجبور میشه بفروشه

خدا شاهده به این روز عزیز همون ملک رو خراب کرد 4 تا مغازه اش کرد الان میگه متری 14 تا 16 میلیون

اخه بی انصاف این چه قیمتی هست که میدی؟؟

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
دنیا کلا تعطیله اروپا امریکا هم اوضاع داغونه دوتا از دوستام المان هستن اونام بیکار شدن و الان دوماه ...

اخرش که تموم میشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
الان چند سال همه همین حرف رو میزنن ولی ما شاهد این هستیم که قیمتا روز به روز بالا میره و هیچ وقت پای ...

خب این سری اوضاع فرق داره چون خود دولت میخواد بازار بدست بگیره جو تنشی بازار بیاد پایین 

خیر نبینن این دلال جماعت بی انصاف و گرگ صفت اطراف ما زمین نهایتش متری 4 یا 5 تومن بیارزه خداییش بعد ...

خب همیشه همین بوده ولی این کسادی کرونا چیزی موقتی نیست و بعید بدونم‌ مسکن‌رشد بکنه همین الانشم رکوده فروشنده زیاده خریدار نیست 

توی دیوار شهر ما قیمت داره هر کی ام یه قیمت گذاشته  اونم خونه های چرت و آشغال دیوار رو چرا ج ...

دقیقا منم تا همین چند روز پیش تو تهران قیمت میدم شاخ درمیاوردم قیمت وحشتانک خونه های درپیتی داغون

بالای متری ۱۲م😕😕😯😯

یعنی ۱میلیارد بدم یه اپارتمان ۸۵متری ۱۰سال ساخت ترکیده بخرم 😯😯😯😯

من بهترین واحد رهن میکنم با نهایت ۲۰۰م رهن تو همون محل ۸۰۰ م هم میتونم پس انداز یا کاسبی با فکر راه بندازم

وقتی دست دلال قطع بشه قیمت پایین میاد الان نحوه فروش با نظارت قوه قضاییه برای ماشین اجرا شده قیمت پ ...

حالا که قیمت کارخونه ایش داره هر سری چند میلیون‌گرونتر میشه برای هفته ی دیگه تیبا زده ۵۲ هفته ی قبلی ۴۸بود😐

من منظورم تهران هست  شهرهای دیگه رو نمیدونم تو تهران ماشین املاک درج قیمت نداره

تهران هم مسئولین فقط تو فکر خودشون هستند. بقیه شهرها هیچ .

مثل کم کردن ساعت کار ادارات بخاطر کرونا شد 7 تا 14 ، شهر ما همیشه همین بود پنج شنبه هم میرفتن سرکار. تهران حالا بجای 7 تا 16 شده 7 تا 14 پنج شنبه هم تعطیل، بقیه شهرها هم که گور باباشون.پنجشنبه رو اینجا مثل تهران تعطیل نکردن.