2777
2789
عنوان

آینده نامعلوم ما

220 بازدید | 4 پست

سلام ... خیلی دلم گرفته از این شرایطی که برای ما و بقیه جوان ها پیش اومده... مطمئنا خیلیا شرایطشون مثل ما یا بدتره... ناشکری نمی کنم ولی واقعا شرایط سختیه...   من و همسرم حدودا سی سالمونه... دو سال از ازدواجمون میگذره.. نه خونه داریم نه ماشین... از ترس مسائل مالی اصلا فکر بچه دار شدن نمی کنیم... من مدرک ارشد دارم کارهای پاره وقتی رو انجام میدم اما اصلا نمیشه رو پولش حساب کرد و شوهرمم حقوقش کمه..  پدر و مادر من  بهمون خونه دادن توش زندگی می کنیم... خیلی دوست داریم خونه بخریم ولی با این قیمت های میلیاردی سر به فلک کشیده مگه تو خواب ببینیم... واقعا نمیدونم ما و امسال ما با اینهمه گرانی توی این کشور چکار باید کنیم...  یا باید تا آخر عمر مستاجر باشیم یا وابسته پدر و مادرا.. من شرایط فاند گرفتن برای خارج دارم برای دکترا. شوهرم مصره مهاجرت کنیم... ولی اونم پول میخواد... با قرض و قوله و پس انداز میتونیم صد تومن جور کنیم نمیدونم میشه یا نه؟ 

عزیزم نمیشه گفت که خونه ندارید به هرحال خونه بهتون دادن. الان شرایط همینه و ما همگی وابسته شدیم به پدر و مادرمون. ناامید نباشید انشاءالله درست میشه. 

اگه میتونید از مادر و پدرتون بخواید ازتون احاره نگیره یا کمتر بگیره تا شرایطتون بهتر بشه. 

برا بعضی ها هم خارج از ایران بهتره ولی خب اونجا هم سختی های خودشو داره اونجا هم باید درآمدت بالا باشه چون مالیات ها سنگینن. اگه بتونید کار خوب گیر بیارید و اپلای بشین میتونید برید ولی همینجوری رفتنش اصلا خوب نیست

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجاره نمی دیم ولی با این گرانی هیچ پس اندازی نمی تونیم بکنیم

مگه حتما باید از این خونه بلند بشید؟ ما همه همینیم دیگه...همین خونه ای که اجاره نمیدن هم سخت گیر میاد عزیزم. پس انداز هم شده 5 تومن 5تومن جمع کن 400 تومن شد برو یه سکه گرمی بخر کنار بذار. ارزش پولت هم حفظ میشه

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی