2777
2789

میدونم آخرش هممون رو مریض میکنن با مخفی کاری هاشون،  دو هفته ده روز پیش دوبار حس کرده مریضه رفته دکتر بعد گفتن کرونا نیست، بعد اومده خونه مادر شوهرم شب خوابیده،  بعد چند روز باز مادر شوهرم و دخترش رفتن خونش خوابیدن،  خداروشکر من چون اسباب کشی داشتم همین مدت پیش  مادرشوهرم نرفتم اصلا، حالا دو شب پیش رفتم سر بزنم دیدم داره تلفتی باهاش حرف میزنه ، گفت صداش گرفته مرتب میره دکتر،  اما رو نمیکنه مشکلش چیه

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

موندم اونی ک حس میکنه مریضه اصلا چرا میره این ور و اون ور؟ 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا کمک کنه❤😊

ان شا الله، خدا کمک کنه هر کی حس میکنه مریضه بمونه تو خونه 

اصلا دیگه نرو بهتر هم هست یه بهانه داری خونه شون تری

با خاله اش ک رابطه ایی ندارم اما مادر شوهرم یه هفته پیش رفته بود خونش، من میترسم از اونا بگیرم، من ک مدتیه نمیرم خونه مادر شوهرم اسباب کشی داشتم خسته ام، الانم ک ماه رمضونه، ولی دپ شب پیش دو ساعت رفتم خونشون نکنه گرفته باشم 😕