2777
2789

دوستای عزیزم نی نی سایتتیای گلم دیگ نمیتونم خودم تحمل کنم افسردگی ودیوونه گیم کم نبود حالا آلزایمرم بهش اضافه شده امشب نزدیک بود خونه روبه آتیش بکشونم خواهشا واسم دعا کنید توااین شبا ک ازاین دیوونگی حلاص شم منم بتونم مثل یه آدم سالم زندگی کنم .....دیگ ازخودم بدم میاد دلم میخوادبمیرم تاهمه ازدستم راحت بشن😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینطوری نگو

تمام مشکلات توی زندگی فقط و فقط یه مفهوم داره

که توجهمون به خدا بیشتر بشه

شک نکن خودش راهگشایی میکنه

اگه براش خالص بشی

سلامتیت دست خودته

بشرطی که بخوای...

به نیت شما 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمک 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

من خودم به کلیپ های علیرضا غدوی گوش کردم عااااالییییه بخدا به تو شما هم پیشنهاد میدم گوش کنید، ببینید 

هم سرچ کنید میاد هم پیجش تو اینستااااا 

بخدا یه بار گوش کنید من خیلی اتفاقی تو اینستا پیداش کردم رااااااااه حل همه مشکلاتمون👌👌👌

دعا میکنیم ولی شما به روانپزشک و روانشناس مراجعه کن به جای اینکه خودتو عذاب بدی 

وقتی میگم مشکل دارم میگن خودت خودتوزدی به دیوونگی هیچیت نیس کسی حالم رودرک نمیکنه خیلی دلم میخواد برم ولی 😭😭😭هیچکس همراهیم نمیکنه

وقتی میگم مشکل دارم میگن خودت خودتوزدی به دیوونگی هیچیت نیس کسی حالم رودرک نمیکنه خیلی دلم میخواد بر ...

خودت نوبت بگیر برو

منم پارسال یه دوره افسردگی داشتم، به منم همه میگفتن هیچی ت نیست، آخر خودم نوبت گرفتم

خودت نوبت بگیر برو منم پارسال یه دوره افسردگی داشتم، به منم همه میگفتن هیچی ت نیست، آخر خودم نوبت گ ...

اینجا توشهرخودمون نیس یه دونه بود رفتم بهم قرص گاپاتین ورهاگین داد قرصی ک واسه ترک اعتیاد میدن😑