2821
2789

من دو تا داداش مجرد تو خونه دارم

بعد از زمین و زمان ایراد میگیرن 

منم عاشق آشپزیم 

همه دستپختمو قبول دارن ولی این دوتا باز ایراد میگیرن 

مرغو سرخ میکنم میگن نمیشد آب بریزی خشکه که :|| یکیشون هر چییی بپزییی باید سیب زمینی داشته باشه غذات وگرنه قهر میکنه 

آبدارش میکنم میگن طعمش چرا اینجوریه 😂

موهامو میبندم میگن جمع میکنی 

باز میکنیییی

خودشون اگه بو گندددد بدن مشکلی نداره ولی منی که این همه مرداب سنگ و مام و عطر و حمام و.. مرتب رعایت میکنم 

میگن اه اه بو میدی که :|||| 

این رنگا چیه میزنی به ناخنت 

این رژ لبا چیه انگار...😂

عه این موی تو بود رو لباسمون 

چیکارش کنم

برم کچل کنم😂

رسما دیوونم کردن 

حالا میگم اگه شوهرم از این ادا اصولا داشته باشه والا شوهر کردن نمیصرفه میخوام بیفتم دنبال یه دختر خوب بگیرمش😂

شب به شبم بیام خونه با جورابای بوگندو فقط ایراد بگیرم 😌🏃

کی بود قصد ازدواج داشتتتتت😍

:)

وای دلمممم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دلم سوخت 🚶‍♀️🚶‍♀️

خدا صبرت بده😂😂😂...

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹

بانمکیااا🙂❤

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
تو خندیدی معلومه قصد ازدواج داریا کلک

😂😂😂😂😂😂وای چ باحالی تو..

2825
2823
2791
2779
2792