2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دكتر

عفونت داري بايد دارو بده

😐

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١

درمان خودسر تو بارداري ممنوعه

بدون اجازه ي دكتر حتي نبايد كوچيك ترين پمادي استفاده كني

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١

خانوما من موعدم نزدیک ینی فردا میش ۴روز 

خارش واژن یا بعضی موقها تیر میکشه  سینه درد دارم خیلی شدید طوری پهلو هام درد میکنه و الان پا درد گرفتم و کمردرد خفیف ترشح هام کم شده و غلیظ 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
حالا تا شنبه ک برم دکتر خودم هلاک میشم    عمومی رفتم هیدروکورتیزون داده نمیدونم ضرر داره ...

اگه ميتوني صبر كن يكم

لباس زير نپوش 

خودتو باز كن

دكتر براي خارش واژن به من پماد داده تو بارداري 

ميخواي عكسشو بدم

خانوما من موعدم نزدیک ینی فردا میش ۴روز  خارش واژن یا بعضی موقها تیر میکشه  سینه درد دارم ...

تو بارداري ترشح ها زياد ميشه و ابكي 

احتمالا عفونت داري كه هم خارش داري هم تيز ميكشه هم ترشحاتت غليظه

اگه ميتوني صبر كن يكم لباس زير نپوش  خودتو باز كن دكتر براي خارش واژن به من پماد داده تو بار ...

بنویس برامون پمادتو

برای اولای بارداری خوبه؟

ممنون

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم