2777
2789

من الان تو هفته ۲۳ هستم

حدود دوهفته ای میشه که بچم مدام تو لگن و مثانه ام لگد میزنه خیلی هم درد داره و حس میکنم خیلی پایینه.

اینم بگم که جفتم پایین و سرراهیه...

چند وقت پیش هم ک رفتم پیش دکتر معاینم کرد و گفت ک دهانه رحمم یکمی باز شده...

این پایین بودن بچه ممکنه به خاطر این باشه ک جفتم باز کشیده پایین؟

خانوما شما بچه هاتون تکون میخوره به لگن و مثانتون لگد میزنه؟؟؟

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

منم هفته ۲۳ هستم ، جفتم پایینه و از هشت هفته دارم شیاف استفاده میکنم ، کلا حرکتای بچه رو پایین شکمم احساس میکنم ، فقط بعضی وقتا تک و توک نزدیک نافم حرکت میکنه

خدایا مواظب پسرم باش   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هفته ۲۳ هستم ، جفتم پایینه و از هشت هفته دارم شیاف استفاده میکنم ، کلا حرکتای بچه رو پایین شکمم ...

من آمپول استفاده میکنم

جفتتون سرراهیه؟

سلام شرمنده ک اومدم تو تاپیکتون گفتم ی ختم قران بدیم برا بچه دار شدن اونایی ک ندارن... و دنیا اومدن نی نی های تو شکم و بجه هایی ک دنیا اومدن برا سلامتی شون... میخونی جز یک و دو و سه و هفت و هشتو نه سیزده و چهارده و پانزدهو بیست  و بیست هفت و بیست هشت و سی گرفته شده؟ 

سلام شرمنده ک اومدم تو تاپیکتون گفتم ی ختم قران بدیم برا بچه دار شدن اونایی ک ندارن... و دنیا اومدن ...

سلام عزیزم اشکالی نداره

جزء بیست و نهو میخونم

من آمپول استفاده میکنم جفتتون سرراهیه؟

والا من که خدا رو شکر دکترم هیچی نمیگه ، من دوبار رفتم سونو بعدش خودم از تو نتیجه ش دیدم که زده جفت پایین ، دیگه سر راهیش رو نمیدونم . ولی پیش دکترم که میبرم سونو رو میبینه اصلا هیچ حرفی در مورد جفت نمیزنه ، میگه سونو خوبه ، اینم که شباف میزنم چون تا سه ماهگی لکه بینی داشتم

خدایا مواظب پسرم باش   
والا من که خدا رو شکر دکترم هیچی نمیگه ، من دوبار رفتم سونو بعدش خودم از تو نتیجه ش دیدم که زده جفت ...

الان لکه بینیت خوب شده؟

جفتت تو سونو چی زده؟

من آمپول استفاده میکنم جفتتون سرراهیه؟

ولی در کل فک نکنم اون حرکتی که پایین حس میشه خیلی نگران کننده باشه ، چون منم بعضی وقتا حس میکنم دیگه خیلی پایینه چن روز بعدش یه کم بالاتر حرکت میکنه ، ولی همیشه از قسمت نافم و برجستگی شکمم پایینتره حرکتاش

خدایا مواظب پسرم باش   
ولی در کل فک نکنم اون حرکتی که پایین حس میشه خیلی نگران کننده باشه ، چون منم بعضی وقتا حس میکنم دیگه ...

اره دقیقا ازمنم حرکتاش همینجوریه...

وقتی تو مثانم لگد میزنه خیلی درد میگیره

الان لکه بینیت خوب شده؟ جفتت تو سونو چی زده؟

لکه بینیم آره همون سه ماهگی خوب شد ، تقریبا هفته یازده ، دوازده 

ولی چون دکترم یه شهر دیگس و هرماه باید پنج شش ساعت تو جاده برم و بیام  ، خودم به دکتر گفتم حفتم پایینه مشکل نداره این رفت وآمد ، گفت خوب شیافت رو قطع نکن ادامه بده 

خدایا مواظب پسرم باش