2777
2789
سلام دوستان پسر من یکسال و چهارماهشه که پسری خیلی و باهوش و خواستنی و ولی جدیدا داره کارهاش و با جیغ و زور پیش میبره مثلا اگه سر سفره باشیم میگه کاسه ماست و بزار جلو من دست توش کنم و بخورم و سربکشم و همه جام و پرکنم وقتی میخوام ازش بگیرم جیغ و داد میزنه که نگیرم یا مثلا لیوان اب یا نوشابه یا دوغ و میگه بده دستمخودم بخورم بعد سر میکشه همه جاش و خیس میکنه میخوام ازش بگیرم داد و بیداد و گریه و یا مثلا یه جاهم که بریم مثلا دیشب رفتیم دیدنی مکه ای میخواست بره سر گل طبیعی های خونه مردم میومدم بگیرمش انقدر جیغ زد که ابروم رفت ببخشید طولانی شد راهکار بدید لطفا
سبحان من 1/12/1391 زمینی شد پسرم عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. اولا خداحفظش کنه. دوما واقعا تربیت درست بچه کار سختیه حقیقتا سخته. نمیدونی به بچه سخت بگیری یا آسون. اما هنوز فکر کنم برای کوچولوی شما زود باشه زیاد بهش سخت بگیری. فعلا باید کنترلش کنی. مثلا اگر دوست داره خودش بخوره لیوان نشکن بدی دستش و پیش بند ببندی یا لباسش تو مهمونی موقع غذاخوردن یه لباس معمولی باشه که کثیفم شد دلت نسوزه. براش توضیح بده که ممکنه بریزه و شما با دستت هدایت کن قاشقو. اما همه اینا زود گذره.
من میگم خونه خودم به جهنم و لی خونه یکی دیگه بریم که نمیشه کاسه ماست بدی دستش لیوان دوغ بدی دستش راه بره که تازه به شوهرم میگم میگه هرکی ناراحت ما را دعوت نکنه
سبحان من 1/12/1391 زمینی شد پسرم عاشقتم
اقتضای سنشه تا جایی که امکان داره باش راه بیا یک جاهایی هم خوب باید یاد بگیره نه بشنوه
مثلا برای مایعات لیوان ابمیوه خوری براش بگیر یا برای ماست یک قاشق بریزی ته یک ظرف بده دستش
توی مهمونی هم فقط باید حواسشو پرت کنی و از موقعیت دورش کنی
چیزی که باید خیلی مواظب باشی با گریه و جیغ جلوش کوتاه نیا یعنی مثلا صلاح دیدی چیزی از دستش گرفتی با گریه بهش پس نده تا یاد نگیره با گریه می تونه به هدفش برسه
قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592