2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه 😘

63 بازدید | 10 پست

سلام خانمهای عزیز خوب هستین نماز روزه اتون قبول باشه 

خانما من تو این وضع ناخواسته باردار شدم روزه ام گرفتم ۱۵ روز ولی خیلی تشنه ام میشد و گلوم خشگ میشد وبی حال بودم همش فکر کردم کرونا گرفتم رفتم دکتر بعد شبش به شوهرم گفتم تست بخره زدم دیدم سریع دوتا خطش پر رنگ قرمز شد و حالا هاج و واج با شوهرم موندیم چ کنیم😣

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه عزیزم. دیگه چیکارمیشه کردهدیه خداست

فدات عزیزم ❤

منم همون میگم خدا خودش داده خودشم ان شاءالله مواظبمونه

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 

مبارک باشه عزیزم. نعمت خداست .وای کوچولو های فسقلی چه بی سرو صدا بعضی وقتا میان مثل نی نی ما وقتی اومد غافلگیر شدیم  

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن

[QUOTE=136815006]مبارک باشه عزیزم. نعمت خداست .وای کوچولو های فسقلی چه بی سرو صدا بعضی وقتا میان مثل نی نی ما وقتی او ...[/QUOTE 

قربونت برم ممنون گلم خدا نی نی تو حفظش کنه ❤

نی نی من دیگع خیلی غافلگیرمون کرد تو این وضع اصلا فکرشم نمیکردیم 

[QUOTE=136815006]مبارک باشه عزیزم. نعمت خداست .وای کوچولو های فسقلی چه بی سرو صدا بعضی وقتا میان مثل ...

ممنون عزیزم ‌تنشون سالم باشه نی نی های خوشمل  با اومدن شون زندگی مون کلی تغییر میکنه

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
ممنون عزیزم ‌تنشون سالم باشه نی نی های خوشمل  با اومدن شون زندگی مون کلی تغییر میکنه

❤❤❤