میدونی یه هفته اس فهمیدیم مادرم مریضه و سینه اش درگیر شده میترسم کاری کنم. شرش مادرمو بگیره نگو خراف ...
وا؟ دیونه شدی چ شری؟ اگه قلبش تشکیل نشده باشه حلاله گلم ، راسی بااین حرفت یاده خودم افتادم پارسال بعده اینکه فهمیدم حاملم مادرمم تازه فهمید مریض شذه همون سینش کیست داشت یهو دلم گرف باحرفت
#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
بابا بخدا طبیعی. جلوگیری. کردیم. ولی خداکنه نباشه چون جرات سقطشم ندارم
وای خدا ی ماه پیش من این حست و داشتم بچه دومم شش ماهش بود ۱۰روز تاخیر داشت پری بی بی چک زدم هاله کم رنگ افتاد ساعت ۴صبح همین طور ب خودم میلرزیدم هنگ کردم نمیتونستم سقط کنم و نمیتونستم قبول کنم فرداش زود ازمایش دادم منفی درومد ولی تو این فاصله مردم و زنده شدم الانم دیگه تا کاندوم نباشه رابطه ای نیس
واقعا الان مادرت حالش چطوره ؟اخه قلب که 7هفته تشکیل میشه. باید سریع اقدام کنم
خیلی دوره سختی بود خدارو صدهزارمرتبه شکر گذشت الان هرازچند گاهی بهش دارو میزنن تاپیشگیری شه عمل هم شد اخرای تابستون
#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!