2777
2789
عنوان

بارداری سوم ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 65 پست
میدونی یه هفته اس فهمیدیم مادرم مریضه و سینه اش درگیر شده میترسم کاری کنم. شرش مادرمو بگیره نگو خراف ...

وا؟ دیونه شدی چ شری؟ اگه قلبش تشکیل نشده باشه حلاله گلم ، راسی بااین حرفت یاده خودم افتادم پارسال بعده اینکه فهمیدم حاملم مادرمم تازه فهمید مریض شذه همون سینش کیست داشت یهو دلم گرف باحرفت

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم ولی اگرم بودش، حتما خیره گاهی اوقات همین بچه های ناخواسته بعد ...

قبول دارم ولی جواب خانواده. و اطرافیان چی بدم خواهر

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
وا؟ دیونه شدی چ شری؟ اگه قلبش تشکیل نشده باشه حلاله گلم ، راسی بااین حرفت یاده خودم افتادم پارسال بع ...

واقعا الان مادرت حالش چطوره ؟اخه قلب که 7هفته تشکیل میشه. باید سریع اقدام کنم

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
بابا بخدا طبیعی. جلوگیری. کردیم. ولی خداکنه نباشه چون جرات سقطشم ندارم

وای خدا ی ماه پیش من این حست و داشتم بچه دومم شش ماهش بود ۱۰روز تاخیر داشت پری بی بی چک زدم هاله کم رنگ افتاد ساعت ۴صبح همین طور ب خودم میلرزیدم هنگ کردم نمیتونستم سقط کنم و نمیتونستم قبول کنم فرداش زود ازمایش دادم منفی درومد ولی تو این فاصله مردم و زنده شدم الانم دیگه تا کاندوم نباشه رابطه ای نیس

خیلی دوره سختی بود خدارو صدهزارمرتبه شکر گذشت الان هرازچند گاهی بهش دارو میزنن تاپیشگیری شه عمل هم شد اخرای تابستون 

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
وای خدا ی ماه پیش من این حست و داشتم بچه دومم شش ماهش بود ۱۰روز تاخیر داشت پری بی بی چک زدم هاله کم ...

خیلی شرایط وحشت ناکیه شنبه میرم تست میدم فایده نداره

عزیزم منم ۳۲ سالمه بچه سومم دختره فردا۱۴روزه میشه اگه بارداری فکراتوقشنگ بکن که بعداپشیمون نشی من دوتاپسرداشتم اینم نمیدونم چطور باردارشدم ولی همسرم گفت خداداده روزیشم بااون الانم یه دخملی ناز دارم که جونمم براش میدم پسرکوچیکم بدقلقی میکنه ولی بازم دوسش داره 😊😊😊😊

خانواده دو روز حرف میزنن تموم میشه زندگی شماست بعدا بزرگ میشه  بلبل زبونی میکنه همه عاشقش می ...

عزیز دلم الانم خدایی. همه دوستشون دارن هر وشونا ولی چه میشه کرد راست میگی 

خیلی دوره سختی بود خدارو صدهزارمرتبه شکر گذشت الان هرازچند گاهی بهش دارو میزنن تاپیشگیری شه عمل هم ش ...

نه مامان منو گفته تا15روز دیگه باید عمل بشه بعدم. پرتودرمانی