2777
2789
عنوان

بارداری سوم ناخواسته

841 بازدید | 65 پست

نمیدونم چکنم. 3ماه زایمان کردم ویه پسر 8ساله هم دارم اما هنوز پریود نشدم. جرات ندارم. بی ی چک بزنم

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

پسرمم. هم اصلا سینه را نمیگیره مجبورم بدوشم بدم بهش 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا پیشگیری نمیکنی؟؟ 

بابا اصلا دوبار رابطه داشیتم بخاطر این کرونا لعنتی اصلا دکتر نرفتم ترسیدم بخاطر بچه 

پسرمم. هم اصلا سینه را نمیگیره مجبورم بدوشم بدم بهش 

وا خب الان از کجا معلوم که باردار باشی خیلیا تاچند ماه بعد زایمان پریود نمیشن اگه پیشگیری نداشتی یه بیبی چک بزن

اللهم عجل لولیک الفرج
بعد زایمانت تا حالا پریود شده بودی؟ من که بعد ۶ ماه شدم. اگه بچه شیر بدی، بعیده حاملگی

نه هنوز پریود نشدم پسرم اصلا سینه رانمیگیره کمکی بهش میدم و شیر خودمم میدوشم بهش میدم 

عزیزم پیشگیری برای همین وقتاست دیگه 

بابا بخدا طبیعی. جلوگیری. کردیم. ولی خداکنه نباشه چون جرات سقطشم ندارم

وا خب الان از کجا معلوم که باردار باشی خیلیا تاچند ماه بعد زایمان پریود نمیشن اگه پیشگیری نداشتی یه ...

اخه سر بچه اولم دقیق بعد چهل روز پریود شدم عزیز نمیدونم خداکنه