2777
2789
عنوان

تا حالا شده ناخودآگاه دلتون بشکنه و آهتون کسی رو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 15341 بازدید | 213 پست
بله شده دختر عمه همسرم بعد از ازدواج ما تا تونست جوب لای چرخ زندگیم گذاشت...مادر و خواهرشم خوب کمکش کردن البته..آخرشم رفت همه جا پر کرد فلانی(من بیچاره)زن زندگی نیست و 2 سال دیگه که درسش تموم شه طلاق میگیره از ایران میره.... واقعا دلم شکسته بود از این حرف اما خدا شاهده نه نفرین کردم نه حتی جوابی دادم 2 سال بعد اون خانوم ازدواج کرد و 2-3 ماه نشده طلاق گرفت
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
اوه تا دلت بخواد اما واقعا دلمو شکونده بودنا
طراحی و دوخت تونیک های شیک مناسب با سایز شما با قیمت استثنایی.تماس با ما : 6 9 0 6 7 3 5 5 3 9 0 وارتباط وایبر و واتس آپ فقط خانومها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=731968

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی از دوستام تعریف میکرد تو جاده بودیم سه تا پسر تو ماشین بعد به دوستم که پشت فرمون بود زنگ زدن یه خبر بد دادن . دوستمم ناراحت شد و دل شکسته از پنجره ماشین دستشو گرفت بیرون دعا کرد خدایا منو از رو زمین بردار دوستم میگه دقیقا چند لحظه بعد تصادف شدید میکنن . و اون سمت راننده ماشین از بین میره و در دم فوت میشه اما اون دو تای دیگه که دوست منم یکیشون بود سو رو مورو گنده ! دوستم میگفت من از اون موقع به وجود خدا ایمان قلبی اوردم ...
نیوشا جان اینکه دوستت گفته عین فیلم هندی میمونه خخخخ مامانم همیشه میگه مواظب دعاهاتون باشین شاید همین الان مرغ آمین داره بالا سرتون پرواز میکنه دعاهای الکی و بد نکنید فکر کنم راننده بیچاره هم مرغ آمین صاف رو سرش میچرخیده من از هر کسی دلم شکسته طرف به خاک سیاه نشسته عییین واقعیت
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
با پدر شوهرم اینا رفته بودیم مشهد هر وقت که مثلا من و شوهرم میخواستیم دوتایی بریم بیرون اونام میگفتن ما هم میایم یه روز که رفتیم حرم و نماز خوندیم تو حیاط همه دور هم اومدیم و من گفتم خوب منو شوهری میریم بازار پدر شوهرم گفت خوب بیاین نهار میخوریم بعدش همه باهم میریم بازار ......
سلام من چیزی یادم نمیاد
Far over the misty mountains cold (در آن سوی کوهستان مه آلود و سرد) ..... To dungeons deep and caverns old (به سوی دخمه های عمیق و غار های کهن رهسپاریم) ..... We must away ere break of day (ما باید پیش از دمیدن صبح دست بکار شویم ) ..... To find our long forgotten gold (تا ارزش های بزرگ و فراموش شده ی خود را پیدا کنیم.)
من گفتم نه ما خودمون میریم بعد نهار شما خودتون بریم بعدش پدر شوهرم با لهن غمگینی گفت خوب باشه دوست دارین تنها بریییین ما مزاحمییم من مثلا بهم بر خورد و با لهن کنایه گفتم بابا شما ناراحت میشین ما تنها بریم اگه ناراحت میشین ما نمیریم .البته با ناراحتی داشتم میگفتم چشمتون روز بد نبینه همین که رومو برگردوندم که مثلا به شوهرم زیر چشمی نگاهی کنم چنان کله ی من و شوهر بدبختم به هم خورد که تا شعاع چند متری مردم از شنیدن این صدای وحشتناک به ما نگاه کردن همون جا از امام رضا خجالت کشیدم و کلی هم خندم گرفت که انقدر محکم و تابلو کوبوند تو کلم
سلام من بوده داشتم با برادر شوهرم شوخی می کردم یه دوربینی داشتم میگفتم بخرش ازم یکی از خواهرشوهرام پرید وسط و گفت گولت نزه میخاد دوربین عتیقشو بندازه بهت!!!!!!! اونم تو جمع .... فک کنین همه خونواده همسرم مث یه کلاهبردار بهم نگاه کردن...فقط خدا میدونست من داشتم سربسر برادرشوهرم میزاشتم خیلییییییییییییییییییییی دلم شکست خیلیییییییییییییییییییی بزور خودمو نگه داشتم برگشتیم خونه خودمون شب یواشکی زیر پتو گریه کردمو سبک شدم...اما نفرینش نکردم ولی خب دلمو شکونده بود نمی تونستم ببخشمش... که دو روز بعد شوهرش یه کتک حسابی بهش زد و کارشون بالاگرفت و تا طلاق رفتن....اما من شوهرمو که به شدت از دومادشون زده شده بود مجبور کردم رفتو آشتیشون داد خودم اولش خوشحال شدم که حالش گرفته شد اما باز دلم براش سوخت و منم اونو راضی کردم برگرده سر زندگیش.... نمیگم آدم خوبیم اما واقعا هیچوقت نتونستم جواب بدی رو با بدی بدم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
منم برام پیش اومده یه نفر تو فامیل شوهرم هست که خیلی منو ازار روحی داده یبار باهام دعوای شدیدی کرد که من اصلا جوابشو ندادم تو جمع ولی دلم خیلی شکست ...چند ماه بعد خودشون بهم زنگ ز مگیر نبادجور گره افتاده تو زندگیمون و خلاصه از دلم به خیال خودشون دراوردن ولی من هیچ وقت نمیبخشمش
ای جان جهان...جان در تن من چکار دارد بی تو....