2777
2789
عنوان

تا حالا شده ناخودآگاه دلتون بشکنه و آهتون کسی رو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 15341 بازدید | 213 پست

من دخترم چهره زیبایی نداره و خیلی دلمو شکستن در این مورد.از خدا خواستم هرکی دلمو شکسته یه دختر خدا بهش بده که از زشتیش ارزو کنه کاش شبیه دختر من بود.

چون طفل معصوم من خییییییلی مهربونه حقش نیست این حرفا

من یه نفر بهم قول ازدواج داد با احساساتم بازی کرد.دورم زد و ولم کرد .با اینکه خودش یه دختر کوچولو از ازدواج اولش داره دلم نمیاد دخترشو نفرین کنم ولی از خدا خواستم خودش بدجور تقاص پس بده ک به گوشم برسه.

هر موقع تقاص پس داد میام اینجا تاپیک میذارم

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش آه منم کسی رو که اومد منو خونه خراب کرد تا برای خودش زندگی درست کنه رو بگیره الهی که روز خوش نبینه خیلی دلم شکسته

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

اره به چشم دیدم ک ب سرشون اومده.وقتی دلم میشکنه از کسی سکوت میکنم و هیچییی نمیگم ولی از درون خورد میشم.و واگذارشون میکنم ب خدا.چون مطمعنم خدا جوابشونو میده

یکیشم همین تازگیاس.ک نامزدیم بهم خورد و شبی ک میخواسیم تموم کنیم حرفایی بم زد ک از شدت ناراحتی از حال رفتم و قلبم تیر کشید.هنوز ۲ماه نشده نامزد کرده و پز نامزدیشو میده ولی مطمعنم این خوشیش دووم نداره.