2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم بچه ها اگه از اول همش اشک بریزن که هیچی نمیمونه براشون حالا زوده

خب پس چند ماهگی اشک میاد براش؟آخه خانواده شوهرم مدام میگن این چرا اشک نداره کلا انقد دخالت میکنن و نق میزنن که دیوونم کردن 

عزيزم اتفاقا من پسرم يه چشمش اشك مياد،بردم دكتر گفت اون چشمي كه اشك نمياد سالمه،اوني كه اشك مياد مجراش بسته ست كه با ماساژ گوشه چشم باز ميشه.پس چشم پسرت مشكلي نداره.

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
خب پس چند ماهگی اشک میاد براش؟آخه خانواده شوهرم مدام میگن این چرا اشک نداره کلا انقد دخالت میکنن و ن ...

خانواده شوهرت خیلی بیجا میکنن، تقریبا از 4ماه به بعد یکم شروع میشه... وای دیگه بعضی ها واقعا شورشو دراوردن از فضولی و حرف مفت زدن

تو نخ ما نباش گره میخوری
عزيزم اتفاقا من پسرم يه چشمش اشك مياد،بردم دكتر گفت اون چشمي كه اشك نمياد سالمه،اوني كه اشك مياد مجر ...

قربونت برم خیالم راحت شد آخه دیروز شنیدم خواهر شوهرم هی غر میزد بچه چرا اشک نداره چرا به فکر بچه نیستن انگار من زن بابا هستم مادر نیستم بخدا خستم کردن

قربونت برم خیالم راحت شد آخه دیروز شنیدم خواهر شوهرم هی غر میزد بچه چرا اشک نداره چرا به فکر بچه نیس ...

نه بابا نوزاد كه اشك نداره اصلاااااا.چه حرفايي ميزنن مردم😤😤

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
خانواده شوهرت خیلی بیجا میکنن، تقریبا از 4ماه به بعد یکم شروع میشه... وای دیگه بعضی ها واقعا شورشو د ...

وای نمیدونی عصبیم کردن کافیه بچه گریه کنه فوری میگن پاشو ببرش دکتر .حتی تو انتخاب پوشک هم دخالت میکنن .واقعا فضولن.

میدونم اولین نوه هستن روش حساس هستن اما واقعا دیگه شورشو درآوردن 

اره ادم حرصش ميگيره.منم تا ميرم خونه مادر شوهرم تا بچه يكم دهنشو تكون ميده ميكن گشنه شه.شير بده🤣🤣🤣ميگم بابا تازه شير خورده اين مدلشه.خلاصه اونجا بايد ٥،٦ باري بهش شير بدم الكي