2777
2789
عنوان

چرا من دست ب هرکاری میزنم....😢

302 بازدید | 13 پست

دست ب هر کاری میزنم با انگیزه شروع میکنم بعد چند روز خسته میشم پشیمون میشم ادامه نمیدم میگم ولش کن اصلا اراده ندارم خیاطی سوزن دوزی هنرهای محلی شهرمون بلدم برام میارن انجام بدم یکیو ک انجام میدم بعدیارو رد میکنم میگم ولش کن😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو الزام کن به تصمیمی که گرفتی برای خودت یه تنبیه قرار بده سخت سخت

همش با خودم حرف میزنم خودمو قانع میکنم ولی ی چیزی جلومو میگیره امروز برام ی لباس اوردن 700بدوزم قبول کردم الان پشیمونم میگم پسش یدم

همش با خودم حرف میزنم خودمو قانع میکنم ولی ی چیزی جلومو میگیره امروز برام ی لباس اوردن 700بدوزم قبول ...

بدوز بعد برای خودت یه جایزه معین کن 

یجور تمرین کن ببین چی میشه

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

عزیرم احتمالا افسردگی یا کمبود ویتامین dداری ک قدرت تصمیم گیری رو کم میکنه....منم واس کنکور دوروز با انگیزه میتوندم بعد اصلا لاشو باز نمیکردم

ما بهـ خودمون مربـوطیـــــــــــــــــم😪