2777
2789

من امروز خیلی دلم گرفته 8ماهه اقدامم نمیشه بادکتر دارو نمیشه اطرافیانم همشون باردارن دخترعمو شوهرم سومی باردار ولی من ....... شوهرم میگه ماه رمضون نمیخوام الان موقعه تخمک گذاریمه بخدا خسته شدم چقدر منتظرباشم ببینم پریودمیشم یا نه خستم احساس میکنم خدا نمیخواد به من نی نی بده

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبر داشته باش. پروسه درمانی ناباروری زمانبره و باید تحملت بالا باشه با بارداری دیگران ک نباید خودتو ببازی. بعد حالا یه ماه هم دیرتر اتفاقی نمیفته

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

دیروز رفتم دکتر بم‌۲تا امپول داد روز ۸ و ۱۰ پریودی بزنم روز ۱۲ هم سونوواژینال نوشته

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

هرچی بیخیال تر باشی احتمال بارداری بیشتره من 

ماه اولی که اقدام کردم خیلی هیجان داشتم خیلی استرس داشتم نشد ولی ماه دوم که سر گرم کار و مشغله های زندگی بودم شد

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

در مقابل دیگران باید محکم برخورد کنی اصلا نباید کسی بدونه در حال اقدامی محکم میگی فعلا تصمیم نداریم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

دکتر میگه تنبلی تخمدان ضعیف.مثلا فولیک 20 داشتم ولی آزاد نشد

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

انشالله بحق این ماه عزیز خداا بهت بچه صالح و سالم بده

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان