2777
2789

میشه در مورد این جملات بهم توضیح بدین با مثال؟

چون متوجه نمیشم ک بخوام ج بدم 

ممنون😍

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اگه بلد باشم

خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود                                     مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤
چه تسیته الان بهت میگم

عزیزم تست نیس اون عکسی ک فرستادم گفتن برا هرکدومش مثال بزن😐

منم نمیدونم چجور مثالی بزنم

من میتوانم بپذیرم که دیگران انسان های کاملی نیستند

یعنی شما معتقدین که دیگران انسان های کاملی نیستن مثلا به این دلیل 

مثلا من میگم مثلا جاریم😂😂 چون دروغ میگه ادم کاملی نیست همه چی تموم نیست

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

یا ابالفضل این چیه ترم چندی؟چه درسیه؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

۲ من می توانم تشخیص دهم که روش های پر شماری وجود دارد که دیگران با استفاده از آنها از من حمایت کرده‌اند