2777
2789
عنوان

خانومای اردبیلی تشریف بیارین

2274 بازدید | 21 پست

سلام خانوما ب نظرتون کدوم دکتر زنان بهتره ،ک هم خوش اخلاق باشه و هم مهارت کافی برا عمل سزارین داشته باشه،شبنم جعفری زارع خوبه؟

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞
من اردبیلی ام ولی تو اردبیل نیستم پیش هر کی میری پیش کهنمویی نرو فقط

از دکترای خوبش اطلاعی نداری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اون که انقدر سرش شلوغه که تحویل نمیگیری مریضای خارجی داره من قبلا مریض اون بودم ولی دیگه نرفتم منشیش هم که نگم برات دور از جون سگ بسته.

پونه زمانی بهترین و خوش اخلاق ترین اصلا براش پول مهم نیس خیلی اهمیت میده به مریضاش 

سلام اون که انقدر سرش شلوغه که تحویل نمیگیری مریضای خارجی داره من قبلا مریض اون بودم ولی دیگه نرفتم ...

پونه زمانی تو زمینه سزارینم خوبه ،میدونی با کدوم بیمارستانا قرارداد داره؟

شما پیشش رفتین ،مریضارو چن نفری ویزیت میکنه؟

اره رفتم خیلی شلوغ میشه اما به بیماراش خیلی اهمیت میده یه ازمایش یه سونو یه ویزیت میفرسته تو

اگ میخوای تکی بفرستی فریبا فتحی هست ولی زیاد ب بیماراش اهمیت نمیده ...هرچی میپرسی انگار برا خودت پرسیدی  درست حسابی جواب نمیده ..ولی دارو هاش تا حدودی جواب میدن

آدمـــا از دور قشنـــگن
من زودتر از توام 😀انشاالله بسلامتی تموم کنیم دکتر من زمانیه خیلی راضیم ازش تو دوران کرونا ازطریق مج ...

انشالله ک نی نی شما هم بسلامتی بیاد بغلت ،من تا الان خونه مادرم ی شهر دیگه بودم ،چن روزه اومدم اردبیل تو انتخاب دکتر خوب موندم😕