2821
2789
عنوان

از جامعه ی جهانی کمک می خوام 😔

173 بازدید | 13 پست

سالها قبل یه همکلاسی پسر داشتم که به من توجه زیادی میکرد دو سال همکلاس بودیم بعد انتقالی گرفت رفت شهر خودش ... اون سال به مادرم گفتم راجع به این ادم و گفتم دوسم داره و خیلی توجه نشون میده بهم .. گفتن همان و مادر دشمن اصلی من شدن همان ...  از اون سال مادر برای من یه روز خوش نذاشته کلا رفته توی یه فاز دیگه خییییلی زخم زبون و نیش و کنایه میزنه بهم توی خونه خرابم میکنه جلوی همه .... و خیلی حرکات دیگه که گفتن نداره اینجا ... اوایل با مادر مقابله به مثل میکردم و حتی دعواهای بدی داشتیم ... چند ساله باهاش شروع کردم مهربانی و محبت ولی هر چی من بیشتر محبت کردم اون بدتر شد الان خیلی خیلی بده خیلی بد ... دیشب حرفمون شد و من از عصبانیت حرفهای بدی بهش زدم ... اون پسر رو بعد از انتقالی ندیدم تا امروز که بیش از چهار سال هست ولی دلم با اون بود این چند سال و مادرم اینو میدونست و برای همین ازار و اذیت هاش قطع نشد تا اینکه تابستون سال پیش با هم حرف زدیم و گفت دوسم داره و میخواد امانتدارم باشه اگر قسمت بشه ...  تا حدودی که در جریان حرفا و حرکات زشت مادرم قرار گرفت به من گفت که خونواده هامون تفاوت فرهنگی دارن و ما هیچ وقت توی خونوادمون دعوا و ناراحتی و اینانداریم ... خوب این چیزیه که کاملا واضحه به مادرم گفتم اینو و گفت تو عقل نداری که رفتی گفتی منم گفتم تو پدر منو  دراوردی چند ساله چطور دهنمو ببندم چیزی نگم ... خیلی خسته ام روحیه ام داغووونه درسم تموم نشده هنوز و خیلی مادرم ازارم میده نمیدونم این چه سرنوشتیه که من دارم حکمت این ازار و اذیت رو درک نمیکنم من یه ادم خییلی ارام و ساکتم نمیدونم این چه زجریه که زخم زبون بشنوم ... تمام این سالها فکر می کرد ما با هم در ارتباطیم و با اینکه خودش متوهم بود نسبت به این مساله تا من اسم اون پسر را می اوردم میگفت این توهمته بشین همونجا تا بیاد برات ... تا وقتی تابستون پیام داد و متوجه شد که واقعا خبری نبوده قبل از اون و منم توهم نداشتم راجه به دوست داشتن اون پسر لطفا نگید نباید پشت سر مادرت به اون میگفتی ... مادرم منو به لحاظ عاطفی طرد کرده و من همیشه ی خدا ناراحتم حتی دوستانم میپرسن چرا ... این یه معضل هست توی زندگی من که نمیشه قایمش کرد ... من هدفم پشت سر مادرم حرف زدن نبود و نیست ولی به اون ادم گفتم بخاطر تو مادرم محبت خودش رو از من دریغ کرده این چند سال  ... گیرم که من با این ادم اینده ای داشته باشم این چیزی نیست که پنهان بشه کرد چون توی خلق و خو و ظاهر من پیداست 

سلام عزیزم 

رابطه من و مادرمم تعریفی نداره 

خواهرم عزیز دردونشه ولی من... 

نمیدونم چه راهکاری باید بهت بدم ولی اگ شما چند ساله باهات دهن به دهن میکنه مال من از بدو تولد بوده

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم  رابطه من و مادرمم تعریفی نداره  خواهرم عزیز دردونشه ولی من...  نمیدونم ...

دقیقا دو تا دختر کوچکتر از من را میپرسته مخصوصا کوجیکه را ...خوب چرا از بدو تولد ؟ دلیلش چیه اخه

دقیقا دو تا دختر کوچکتر از من را میپرسته مخصوصا کوجیکه را ...خوب چرا از بدو تولد ؟ دلیلش چیه اخه

خواهر من از من بزرگتره

نمیدونم واقعا نمیدونم 

شاید بخاطر اینکه اگ دنبال چیزی بودم پافشاری میکردم تا بهش برسم شایدم چون هیچ وقت در برابر ناحقی سکوت نکردم

سلام 😊 بهونه را متوجه نشدم عزیزم 

هیچی میگم بهونه دادی دستش ایشونم ک دنبال بهونه بوده گیر بده

البته تهمت نمیزنم چون اصلا از جزئیات ماجرا خبر ندارم میگم شاید اینطور بوده

چی رو به رخت میکشه ؟ واضح تر بگید عزیزم 

خیلی چیزا هست نمیشه گفت... 

میدونی دلم خیلی پره 

دلم میخاد مستقل بشم و برم

خیلی چیزا هست نمیشه گفت...  میدونی دلم خیلی پره  دلم میخاد مستقل بشم و برم

درسته اون دو تا ویژگی رو منم دارم پشتکار تا رسیدن به خواسته ام و سکوت نکردن در برابر ناحقی

درسته اون دو تا ویژگی رو منم دارم پشتکار تا رسیدن به خواسته ام و سکوت نکردن در برابر ناحقی

البته اگ ی وقتایی سد راهت نشن 

2825
2823
2791
2779
2792