2777
2789

قرص اسیدفولیک چرا؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص رو تو اب حل کن  با سرنگ بش بده ولی اب هم بعدش بعد (اب جوشیده شده ی خنک شده ) برند های مخت ...

عزیزم عمدا این عنوانو زده که بیاییم داخل تاپیک وبه سوال اصلی جواب بدیم ☺☺☺

عزیزم عمدا این عنوانو زده که بیاییم داخل تاپیک وبه سوال اصلی جواب بدیم ☺☺☺

😕😕 الان یعنی با عنوان شیرخشک نمیومدین 😑 خوبه عنوانم مادر شوهر خواهر شوهر نبود ه.... هردوتا سوالم بود واقعا یکم فکر کنین روحرفاتون

قرص رو تو اب حل کن  با سرنگ بش بده ولی اب هم بعدش بعد (اب جوشیده شده ی خنک شده ) برند های مخت ...

مرسی عزیزم چه برندی بهتره؟  تو این اوضاع یه دکتری  میخام برم همش شیر میخاد نمیدونم چه کنم گفتم شیر خشک بدم اونم شیشه رو نمیگیره  شیر خودم ریختم تو شیشه بدم نمیخوره 

مرسی عزیزم چه برندی بهتره؟  تو این اوضاع یه دکتری  میخام برم همش شیر میخاد نمیدونم چه کنم ...

منظورت برند شیشه شیره ؟اون بستگی داره بچت کدومو بگیره  برند چیکو  سر شیشه اس خیلی ب سینه مادر نزدیکه 

ولی بچه ی من نگرفتش  من خیلی امتحلن کردم اخر پنبه ریز رو گرفت 

شیر خشک نان 

غنی از آهنه 

اگه بتونی عادتش بدی کم خونیشم برطرف میشه