2777
2789
منظورت برند شیشه شیره ؟اون بستگی داره بچت کدومو بگیره  برند چیکو  سر شیشه اس خیلی ب سینه م ...

آره  مرسی عزیزم.... رفلاکس خفیفی هم داره نان شدیدش نمیکنه؟ اوایل آپتامیل دادم بهش می‌آورد بالا 

آره  مرسی عزیزم.... رفلاکس خفیفی هم داره نان شدیدش نمیکنه؟ اوایل آپتامیل دادم بهش می‌آورد بالا& ...

برا رفلاکسش بهتره با دکترش مشورت کنی 

دختر من رفلاکس پنهان داشت دکتر مقدادی شیرش رو عوض نکرد 

فقط گفت یکم غلیظتر از معمول درست کنم 

و ب حالت نشسته مانند شیرشو بدم 

بعد شیر خوردنش حتما باد گلوشو بگیرم 

و اینکه موقع خوابیدن زیر سرش بلند باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا رفلاکسش بهتره با دکترش مشورت کنی  دختر من رفلاکس پنهان داشت دکتر مقدادی شیرش رو عوض نکرد&n ...

دکتر بهم شربت  امپرازول داده.. همونم دیشب تا دادم آورد بالا با کلی شیر قطره هاشو به زور میخوره جیگرم خونه. همه اونام انجام میدم 

دکتر بهم شربت  امپرازول داده.. همونم دیشب تا دادم آورد بالا با کلی شیر قطره هاشو به زور میخوره ...

صبور باش عزیزم 

این روزا میگذره 

من از چهار ماهگی تا ۱۱ماهگی دخترم 

با سرنگ و قطره چکون بش شیر و غذا دادم الان ک بزرگتر شده اون همه عذاب کشیدنام فقط خاطره شدن 

شیرش رو هم برندای مختلف بگیر ببین کدومش بهش میسازه دختر من اوایل نان خورد  بعد اینجا یکی از دو ...

مرسی گلم من فقط میخام کمکی بهش بدم  ببینم چجور میشه دوست دارم شیر خودمو بخوره بیشتر 

صبور باش عزیزم  این روزا میگذره  من از چهار ماهگی تا ۱۱ماهگی دخترم  با سرنگ و قطره ...

عزیزم همیشه سلامت باشه و خوشبخت 💞💞 مرسی از کمکت .... منکه با یه بالا آوردن آنقدر غصم میگیره که نگو جدیدنم که یاد گرفته گریه کنه و اشکاش میاد دنیا رو سرم خراب میشه وقتی اشکاش میبینم 

دکتر بهم شربت  امپرازول داده.. همونم دیشب تا دادم آورد بالا با کلی شیر قطره هاشو به زور میخوره ...

عزیزم چرااین همه داروبه خوردبچه میدی؟به نطرمن اون اسیدفولیکم یه دکتردیگه هم ببرتایی کردبده

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
عزیزم چرااین همه داروبه خوردبچه میدی؟به نطرمن اون اسیدفولیکم یه دکتردیگه هم ببرتایی کردبده

آزمایش خون داده آهن بدنش کمه رفلاکس هم داره با دارو درمان نشه با چی بشه پس؟ 

شیرش رو هم برندای مختلف بگیر ببین کدومش بهش میسازه دختر من اوایل نان خورد  بعد اینجا یکی از دو ...

سلام خانومی ،منم دخترم رفلاکس پنهان داره ولی خفیف نیست،شما به دخترتون چە داروهایی میدادین؟دکتر مقدادی گفتە بود؛میتونید اپتامیل بدین فقط غلیظتر درستش کنید،چجوری؟؟؟

سلام خانومی ،منم دخترم رفلاکس پنهان داره ولی خفیف نیست،شما به دخترتون چە داروهایی میدادین؟دکتر مقداد ...

سلام عزیزم 

چون رفلاکس دختر من خفیف بود دکتر دارو نداد نوع شیر خشک رو تعیین نکرد من اون موقع نان میدادم گفت کمی غلیظتر درست کنم مثلا برا ۳۰سی سی اب ک ی پیمونه شبره من ۲۵سی سی اب میریختم 

و حالت نشسته مانند شیرش میدادم 

موقع خواب سرش رو باید کمی بالاتر از معمول میذاشتم