یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
صبور باش عزیزم این روزا میگذره من از چهار ماهگی تا ۱۱ماهگی دخترم با سرنگ و قطره ...
عزیزم همیشه سلامت باشه و خوشبخت 💞💞 مرسی از کمکت .... منکه با یه بالا آوردن آنقدر غصم میگیره که نگو جدیدنم که یاد گرفته گریه کنه و اشکاش میاد دنیا رو سرم خراب میشه وقتی اشکاش میبینم
دکتر بهم شربت امپرازول داده.. همونم دیشب تا دادم آورد بالا با کلی شیر قطره هاشو به زور میخوره ...
عزیزم چرااین همه داروبه خوردبچه میدی؟به نطرمن اون اسیدفولیکم یه دکتردیگه هم ببرتایی کردبده
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
سلام خانومی ،منم دخترم رفلاکس پنهان داره ولی خفیف نیست،شما به دخترتون چە داروهایی میدادین؟دکتر مقداد ...
سلام عزیزم
چون رفلاکس دختر من خفیف بود دکتر دارو نداد نوع شیر خشک رو تعیین نکرد من اون موقع نان میدادم گفت کمی غلیظتر درست کنم مثلا برا ۳۰سی سی اب ک ی پیمونه شبره من ۲۵سی سی اب میریختم