2777
2789
عنوان

بازم زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 125 پست
مرسی عزیز دلم بابت دعاهای قشنگت ممنون واقعا ولی مگه میشه برنگشت بابامون همه کسمون تو این خونس الانم ...

خواهش میکنم 

وقتی انقددد خوشبخت باشی ک نیازی ب زن باباهه نباشه برا بابات اومد و رفت راحت تره.اونموقع شرایط فرق میکنه شما میای میری و زن باباتو محل نمیدی

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
نمی دونم چی بگم ولی از حضانت خارج بشه و اختیار با خودش بشه دیگه کسی نمیتونه اجبارش کنه و شوهر شما ه ...

همه این فکرا رو میکنم 

اولش اصلا کسی راضی نبود حضانت رو بگیرم 

میگفتن دوران بلوغش بشه سرکشی هاش شروع میشه 

پدرباید بالا سرش باشه .

ولی پدرش اصلا اهمیت نمیده .خیلی خیلی بی خیاله 

الان همه خانوادم راضی هستن حضانتش رو بگیرم به غیر ازشوهرم 

شوهرم رو دوست دارم ولی یه موقع ها بخاطر اینکه بچم رو قبول نمیکنه ازش بدم میاد 

نمیدونم چی کنم . از اینکه دوباره زندگیم خراب بشه میترسم . 

از اون ور بخاطر بچم افسردگی گرفتم 

از اینکه نمیتونم کمکش کنم از خودم متنفرم 

میترسم به قول شما چند سال دیگه مادرم توانایی نگهداریش رو نداشته باشه . 

شبای قدر فقط دعا کزدم خدا بچم رو عاقبت به خیر کنه

واقعا کم اوردم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه این فکرا رو میکنم  اولش اصلا کسی راضی نبود حضانت رو بگیرم  میگفتن دوران بلوغش بشه سر ...

منم واقعا شب قدر برای این بچه ها دعا کردم واقعا ناراحت شدم

ولی شما یه بار جدی حرف بزن با همسرت

اگر از همسر دومی بچه دارید بگین که این پسر هم مثل سایر بچه بچه ی منه و حقشه که بیاد پیش مادرش باشه

بگو تو که از اول میدونستی من بچه دارم باید با این مسائل کنار بیای

چون مادربزرگ جای مادر رو نمیگیره و پدر هم برای دوران بلوغ اصلا مناسب نیست خصوصا بی خیال که باشه بدتره

من همکلاسی همین طوری داشتم پدره اذیتش میکرد مادره هم شوهر داشت و شوهر مادره نمیزاشت و مادره هم اصلا پسره رو قبول نمیکرد

الان همون مادر و شوهر زمین گیر شدن ولی یه نفر نیست دستشون رو بگیره

اون همکلاسی منم اینارو کلا نفرین کرد و ولشون کرده

میگفت وقتی اون دوران همه منو ول کردن الان انتظار دارن

الان پسره که هم سن و سال ماست دیگه ادم حسابشون نمیکنه و واقعا برای پدر مادر این خیلی بده

وای خدا من بابام زیر دست زن بابا بزرگ شده نه مادری داره نه پدری نه خواهر فقط یه داداش تنی داره و سه تا داداش ناتنی و چهارتا خواهر ناتنی هیچکدوم دوسش ندارن دلم برا بابام میسوزه

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤تیکر کنکورمه😍
بخدا عابرومونو همه جا برد دوست پسر منو گذاشت کف دست بابام ب همه فامیل گفت ب عموهام همه  ب خو ...

برادر نداري اسي!!! من جاي تو باشم با خواهرم يه روز ميريزيم سرش ترتيبشو ميديم😂ولي جدا از شوخي كاري كن خودش فلنگو ببنده اذيتش كن تا مي توني 

بمیرم برا بچه ها  این وسط اواره میشن یا میفتن زیر دست نامادری و ناپدری  مرد اگر بتونه مد ...

من نامادری هستپ ۲۳ سالم هست و همسرم دوتا پسر ۱۰ سال و ۹ سال داره انقد زحمت کشیدم تو مدارس جلسات نمایش جشن کاردستی نقاشی همش اولین نفرا من بودم حتی معلم ها هم میگن از خیلی مادر ها بیشتر زحمت میکشی اما همسرم قدر نمیدونه من بچه رو دوست داشتم اما شوهرم یکاری کرد گه واقعا داره یه اونا حسودیم میشه ‌ولی بازم تا دیروزم هی براشون لباس خریدم از خودم میزنم برا اینا و اینکه واقعا سخته نامادری بودن نمیدونم شاید همه مث من دلسوز نبودن ک الان فکر کنن وظیفشه باباش خوابه من دوتاایی دوتا بچه بزرگو درس میدادم با شکم حامله هیچ وقت ازم تشکر نکرد ی گل نخرید چقد دلم گرفت اسم نامادری ها بده شاید اون واقعا بده ولی من بدی نکردم بهم میگه بچه عوض نمیشه زن عوض میشه چرا که خواستم منو ببر سونو ان تی ولی ساعتی بود ک اینا امتحان داشتن با اینکه کل امتحاناش خودم کمکشون کردم گفتم امروز میرن خونه مادرشون اما پدرشون تو رو من واساد و کلی حرف بادم کرد نه فقط یکیشه هزار بار منو شکست و خیلی ناراحتم

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
من نامادری هستپ ۲۳ سالم هست و همسرم دوتا پسر ۱۰ سال و ۹ سال داره انقد زحمت کشیدم تو مدارس جلسات نمای ...

همسر من پسرا خیلی بی احترامی‌میکنن اما بهشون چیزی نمیگه 😔 خسته میشم میگم نریزین نکنید باباشون میگه چیکارشون داری با اینکه من خیلی کار میکنم و همش در حال تمیز کردن خونه....کاش یکم اعتدال داشت و منطق 

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
برادر نداري اسي!!! من جاي تو باشم با خواهرم يه روز ميريزيم سرش ترتيبشو ميديم😂ولي جدا از شوخي كاري ك ...

نه برادر ندارم

سر همون که با فامیلاش اومدن بزن بزن کردیم😂

بخاطر بابام نمیتونم عزیزم

گناه داره وسط ماافتاده

اون از خداشه بلایی سر بابام بیاد 

ولی ما سفیدی و سیاهی چشممون بابامونه

۴تا دختریمو۱پدر

خدایا گاهی نگاهی😔😘
وای خدا من بابام زیر دست زن بابا بزرگ شده نه مادری داره نه پدری نه خواهر فقط یه داداش تنی داره و سه ...

نامادری یا نا پدری خیلی بده

همش ب چشم ی موجود اضافی بهت نگاه میکنه

در اصل اینجوری نیست تو بودی ک اون اومده

ولی بعضی وقتا این حسا واقعا ادمو اذیت میکنه ک تو الان وسط زندگی دو نفر دیگه هستی

خدایا گاهی نگاهی😔😘
همسر من پسرا خیلی بی احترامی‌میکنن اما بهشون چیزی نمیگه 😔 خسته میشم میگم نریزین نکنید باباشون میگه ...

من خودمم نامادری هستم 

ولی بچه همسرم واقعا دوسم داره 

همیشه میگه من تو رو بیشتر از مادرم دوست دارم 

شوهر منم تشکری نمیکنه بابت نگهداری بچه 

ولی من روز اول قبول کردم شرایط رو همه جوره وایسادم 

به نظر من اشتباهه یه دختر مجرد بیاد با یه مرد بچه دار ازدواج کنه چون حس مادری نداشته حالا باید مسئولیت دوتا بچه رو قبول کنه

خیلی سخته نگهداری دوتا پسر بچه 

شما محبتت رو بکن 

اون دوتا طفل معصوم گناهی ندارن مقصر شوهرته که کمک حالت نیست 

وخودت که جوری برخورد کردی شوهرت فکر میکنه وظیفته و حمایتت نمیکنه

ایشاا... خدا خیرت بده عزیزم 

منم واقعا شب قدر برای این بچه ها دعا کردم واقعا ناراحت شدم ولی شما یه بار جدی حرف بزن با همسرت اگر ...

من تازه ازدواج کردم 

شوهرم یه دختر داره هفته ایی یه بار میاد پیشمون 

اصلا حوصله بچه خودشم نداره همون یه روزم بچه پیش منه و با هم سرگرم میشیم 

شاید اگر بچه دار بشم بتونم راضیش کنم بیارم پیش خودم 

هفته دیگه وقت مشاوره دارم 

اگر قرار باشه بین بچم و شوهرم یکی رو انتخاب کنم بچم رو انتخاب میکنم 

با اونکه میدونم همه مخالفت میکنن و خیلی تنها میشم 

ممنون دوست عزیز وقت گذاشتی

برا عاقبت به خیری بچم دعا کن 

من خودمم نامادری هستم  ولی بچه همسرم واقعا دوسم داره  همیشه میگه من تو رو بیشتر از مادرم ...

اره بچه ها بهم‌میگن تروخدا بیشتر از مادرمون میخوایم میگن تو بیشتر بفکر مایی دوستم دارن اما همسرم ناشکر و باعثت میشه من بهشون حسودی کنم بخاطر تبعیض که میزاره