2777
2789
عنوان

بازم زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 125 پست
من تازه ازدواج کردم  شوهرم یه دختر داره هفته ایی یه بار میاد پیشمون  اصلا حوصله بچه خودش ...

دختر همسرتون پیش شماست همیشه؟ 

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
اره بچه ها بهم‌میگن تروخدا بیشتر از مادرمون میخوایم میگن تو بیشتر بفکر مایی دوستم دارن اما همسرم ناش ...

گناه اون دوتا بچه چیه 

منم میدونم همسر اولم اخلاقش بده زنه هم لج میکنه بچم رو اذیت میکنه 

ایشاا... جواب محبت هات رو از خدا بگیری عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه اون دوتا بچه چیه  منم میدونم همسر اولم اخلاقش بده زنه هم لج میکنه بچم رو اذیت میکنه  ...

مرسی  گلم آره من میگم در راه خدا میکنم ولی از همسرم دیگه نا امید و شکستم همش میگه زن میگیرم میگم من از بچه هات مراقبت میکنم بعد میری زن میگیری همیشه منو خار خفیف میکنه خستم از زندگی خواهرر دیگه شکستم بخدا آره بچه ها گناهی  ندارن اما پدرشون خیلی اذیتم میکنه حتی بچه ها میفهمنن و همیشه از من حمایت میکنن در برابرش ولی چ فایده😔😔😔😔

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
نه یه روز تو هفته فقط 

دختر بزرگه؟؟ ک فقط یروز میاد شما یروز خونه گلم من همش همینجان و مدارسشون همه چیز‌پای من هست لباس شستن خوراک درست کردن تمیز کاری ظرف شستن واای خیلی سختمه اگر همسرم خوب بود و قدر دان اصلا نمیگفتم ایناروو ولی خستم از همسر ناشکر

[QUOTE=139160890]مرسی  گلم آره من میگم در راه خدا میکنم ولی از همسرم دیگه نا امید و شکستم همش میگه زن میگیرم میگ ...[/Q

من اگرپدر بچم اخلاقش خوب میشد جدا نمیشدم 

روز به روز بدتر شد 

مادر اون بچه ها هم با دوتا بچه یه دلیلی داشته جدا شده 

از تهدید هاش نترس 

بگو میگیری زودتر بگیر منم تکلیفم مشخص بشه 

لیاقت نداره بخایی بخاطرش غصه بخوری 

سر خودت رو گرم بچه ها کن کمتر فکر و خیال کن عزیزم 

خدا خودش بهت ارامش بده 

ایشاا... پسرا بزرگ میشن جواب زحمت هات رو میدن 

[QUOTE=139161061]دختر بزرگه؟؟ ک فقط یروز میاد شما یروز خونه گلم من همش همینجان و مدارسشون همه چیز‌پای من هست لباس شست ...[/QUOTE

5 سالشه فقط 

من باعش مشکلی ندارم و همدیگه رو دوست داریم 

یه زره مسیولیت رو بنداز گردن شوهرت 

بزن به بیخیالی 

یه همچین پدر بی فکری یه روزم نمیتونه بی زن بمونه 

چون خودش عرضه بچه داری نداره 

اخلاقش شبیه شوهر سابق منه 

بچه ها هم بزرگتر بشن میفهمن عزیزم 

رابطت با مادر بچه ها چطوره؟ 

[QUOTE=139161061]دختر بزرگه؟؟ ک فقط یروز میاد شما یروز خونه گلم من همش همینجان و مدارسشون همه چیز‌پا ...

گلم مادرشون آدم خوبی نیست انقد خوبی کردم به بچه ها اما همش بفکر بهم زدن زندگی منه و پیش خواهر شوهرم ک بخاطر بچه ها در ارتباطه بد من رو میگفت حقیقت من نمیگم‌همه میگن زنه ب همسرم خیانت کرد و دوستش رابطه داشت و الان ی بچه کوچیک داره از دوست همسرم معلوم نیست صیغه بوده چی بود که الان یارو هم نمیاد خونش بعدهم اون بهم پیام داد  و کلی فحش داد بهم و بچه هارو کتک میزنه بچه ها میگن میریم اونجا مادرم مارو الکی میزنه...تو هیچی نمیگی بما ولی اون همش میزنه مارو چند بار جای ناخناش رو دست بچه ها دیدم

[QUOTE=139160890]مرسی  گلم آره من میگم در راه خدا میکنم ولی از همسرم دیگه نا امید و شکستم همش م ...

مرسی آره منم برا خدا میکنم اما با پسرا مشکلی ندارم همسرم یکاری میکنی ما دشمن بشیم باهم با تضاد و منطقی ک نداره دشمن تراشی میکنه اما نمیدونه منم نمیتونم درست توضیح بدم بهتون اینجا

[QUOTE=139161061]دختر بزرگه؟؟ ک فقط یروز میاد شما یروز خونه گلم من همش همینجان و مدارسشون همه چیز‌پا ...

ن اصلا باردارم یروز رفتم خونه مادرم استراحت اومدم کلی بد بیراه گفت شب بود میگفت برو غذا بار بزار الان گفتم نمیتونم کلی باهام دعوا کردم 

ن اصلا باردارم یروز رفتم خونه مادرم استراحت اومدم کلی بد بیراه گفت شب بود میگفت برو غذا بار بزار الا ...

چند سال اختلاف سن دارید 

شما چند سالته 

اصلا سیاست نداری در برابر شوهرت 

مادرشون هر جقدرم بد باشه بازم براشون عزیزه شما بدش رو اصلا پیش بچه ها نگو 

شوهرتم اخلاقش خوب نیست 

قدر زن و زندگی رو نمیدونه ادمی که یه بار زندگیش بهم ریخته باید خیلی مراعات کنه 

گلم مادرشون آدم خوبی نیست انقد خوبی کردم به بچه ها اما همش بفکر بهم زدن زندگی منه و پیش خواهر شوهرم ...

شوهرسابق منم به زنش گفته زنم با کسی دوست شده بود زندگیش رو ول کرد

زنه از من متنفره 

همش داره پیش بچم منو نفرین میکنه 

خونشون هر روز دعواست 

واقعا نمیدونم چرا داره اینکار رو میکنه 

یه بار بهش زنگ زدم کلی ازش تشکر کردم بابت نگهداری بچم 

گفتم من همیشه دعاگوت هستم 

بهش گفتم من از محمد متنفر بودم جدا شدم خیالت راحت 

تو خوشبخت باشی بچه من تو اون خونه خوشبخته 

ولی نمیدونم چرا همش داره لج میکنه 

سر بچم داد میزنه و تهدیدش میکنه اونم گریه میکنه و میکه غلط کردم 

دارم داغون میشم 

نمیدونم چی کار کنم

برم شکایت کنم از دستش میگن دخالت میکنه

چند سال اختلاف سن دارید  شما چند سالته  اصلا سیاست نداری در برابر شوهرت  مادرشون ه ...

۱۶ سال اختلاف سن و من خیلی ازش سرترم همه میگن خوشگلم و واقعا ریا نیست خودشم خوبه خوشتیپه اما اخلاق خوبی نداره نه من نمیگم بد مادرشون رو خودشون حتی میگن خاله مون میره دنبال پسرا لباشو پروتز کرده فلان کروه اونا بیشتر وابسته مادر بزرگشون هستن و میگن اول مادر بزرگ رو میخوایم و کلا مادر بزرگشون اونارو بزرگ کرده